Backstage

HEALTHY CHRISTMAS GIFT

 

BUM. Og så kom den første julegave i hus. Jeg siger selvfølgelig ikke til hvem – tænk hvis hun læser med – men hun bliver glad, det ved jeg. For hun får nemlig et super lækkert sæt med sund hudpleje fra Dermalogica, der sikrer at hun går i seng med den reneste hud og vågner op næste morgen med en strålende sund glød. Sættet hedder af samme grund “Transform By Night, Glow By Day” – og indeholder fire produkter jeg faktisk allerede selv bruger, så jeg ved de virker. Sættet indeholder to renseprodukter: Precleanse Balm + Special Cleansing Gel – samt to cremeprodukter med genopbyggende ingredienser: Stress Positive Eye Lift + Sound Sleep Cocoon. Specielt sidstnævnte er jeg selv HELT vild med, da den indeholder æteriske olier, som beroliger sanserne og giver en dyb og rolig søvn. Så lækkert:)

Perfekt gave til kvinden der har alt – men som trænger til lidt ekstra forkælelse. Det får hun med de her produkter – hvilket de fleste uden tvivl bliver glade for i en kold vintertid. Dette sæt koster 1250kr, og har en værdi på 1805 kr. Men Dermalogica har lavet flere andre julegave-sæt med hvert deres fokusområde og budget. Se dem alle HER.

Nååå ja, udover det lækre hudplejesæt – så får hun da også et fint smykke;)

ENGLISH

BUM. And I’ve bought my first Christmas gift. Of course, I will not tell for who it is – she might be reading this blog – but I’m sure she will like this gift. She’s getting a super delicious set of healthy skincare from Dermalogica, ensuring she goes to bed with the cleanest skin and wakes up the next morning with a brilliant healthy glow. The set is for the same reason called “Transform By Night, Glow By Day” – and contains four products that I actually already use myself, so I know that they work. The kit contains two cleansing products: Preclean Balm + Special Cleansing Gel – as well as two cream products with reconstructive ingredients: Stress Positive Eye Lift + Sound Sleep Cocoon. Particularly the latter, I am HUGE fan of, as it contains essential oils that soothe the senses and provide a deep and restful sleep. So delicious:)

A perfect gift for the woman who has everything – but that requires some extra pampering. She is getting this with these products – which most certainly will make any woman happy in a cold winter season. This set costs 1250DKK and has a value of 1805DKK. However, Dermalogica has made several other Christmas sets with each their focus and budget. See them all HERE.

Oooh yes, apart from the skincare set, she’s of course also getting a black box with a beautiful jewellery inside…

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar