Backstage

Vild med the?

Elsker du ligesom mig, en god kop te – specielt nu i den kolde tid? Så bliver du også – ligesom mig – helt vildt med konceptet bag TeaBrewer, den lækre transportable tebrygger – og faktisk også kaffebrygger. Konceptet er en “pose” hvori der er frisk te – ikke “bare” te-støv som du desværre oftest får – men ægte teblade, frugt etc. Super lækkert og høj kvalitet – te som når det bliver lavet på en gammeldags tebrygger. Desværre er det jo ikke helt nemt at transportere en gammeldags tebrygger med rundt – og det er her at TeaBrewer kommer til undsætning. Det smarte er nemlig, at man kan have have sin TeaBrewer tebrygger med, der før brug er helt flad. Når man så får lyst til en lækker kop te, så hældes kogende vand direkte ned i bryggeren og vupti, en velsmagende kop te (eller kaffe) – fremfor det billige sprøjt man ellers ofte får serveret. Det er simpelthen genialt for alle os, der går op i at det vi drikker skal være lækkert og høj kvalitet. I hver tebrygger er til 2 kopper te, og herefter kan man selv komme nyt te i.

Tebryggeren er for os feinschmeckere der går op i smag og kvalitet. Man kan vælge mellem 16 forskellige smagsvarianter – herunder forskellige slags grøn te, sort te, rød (roibos), frugt te og urtete. Alle de forskellige varianter er 100% økologiske og naturlige. Dvs at der i fx frugt-teen er ægte frugt, og til forskel fra de velkendte tebreve med “støv” så kan du faktisk åbne posen og se ægte frugtstykker, som du reelt kan spise som frugtsnack. Så lækkert er det. Teen er endda testet på Teknologisk Institut, der med deres undersøgelser bekræfter den høje kvalitet. Fx er kamilleteen blevet testet til at have 50 gange mere virkning end andre kamillete. Imponerende og kort sagt – en lækker kop te.

Nu kan du så også fejre julen med TeaBrewer – for de har nemlig lavet en super cool julekalender med 24 tebryggere + 1 nytårsudgave, der alle giver 400 ml. tea. Julekalenderen er med i alt 22 forskellige smagsoplevelser, der alle består af frugtstykker, urter, krydderier og – naturligvis – teblade. Det er en sjov type julekalender – en anderledes og langt mere sund af slagsen end de klassiske chokoladekalendre, og jeg glæder mig selv helt vildt til hver dag at få en ny smagsoplevelse. Julekalenderen koster 299 kr. Meeeen jeg har været så heldig at få lov at tilbyde Jer alle 10%, som I får på Deres hjemmeside med brug af rabatkoden: mai-rabat-til-dig 🙂

Se julekalenderen HER

Nåååå ja, hold også lige ekstra godt øje med min Instagram de næste dage – for jeg har måske en spændende GIVEAWAY coming up….

God aften allesammen – og husk, at tænke over, at det du spiser og drikker er af højeste kvalitet. En god kop te gør underværker:)


Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar