BEAUTY BOSSERNE / Kanal 4

HEALTHY GUMMIES, REALLY ?

Er du ligesom mig “afhængig” af, at få dine vitamintilskud og har en god håndfuld vitaminer, der skal spises dagligt? Så er du helt sikkert også nogle gange en smule træt af, at sluge dem alle. For selvom det er sundt og godt for kroppen, så smager de jo ikke ligefrem af frisk frugt…. Meeeeen det er der en genial løsning på – en løsning der rent faktisk smager af frugt. Nemlig de super lækre og velsmagende “gummies” fra Beauty Bear: NAILS, HAIR, TAN og SKIN vitamins – til henholdsvis negle, hår, tan og hud.  De er alle lavet på frugtfiber og har hver deres smag ? fx smager NAIL af æble, derfor den grønne indpakning. Dvs de rent faktisk smager godt, og det gør det meget nemt at få sine vitaminer. HAPS.

Hvordan kan det så være sundt for dig, at spise de her “gummies”? Meget simpelt. Beauty Bear indeholder ingen kunstige farvestoffer, sødestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler ? de er alene lavet på farvestoffer og smagsstoffer fra frugt, samt rørsukker og glukosesirup fra glutenfri hvede og GMO-fri majs. I alt er der pr. dagsdosis (2 bamser) 1,3 gram rørsukker, det kan vi alle tåle ? selv mig med psoriasis. Og så er de desuden veganske. Normalt når man laver vingummi er de baseret på gelatine – men Beauty Bear er som sagt baseret på frugtfibre.

For tiden tager jeg selv dagligt 2 stk NAIL gummies – fordi jeg synes mine negle trænger til lidt ekstra kærlighed. Det slider på dem at få Gelish manicure (det samme som Shellac) – så der er brug for ekstra styrke, og det får jeg med NAIL gummies. Hvis du vil kan du dog sagtens spise alle fire varianter på samme tid.

OBS: I forbindelse med denne omtale af ?Beauty Bear? gummies, bliver jeg simpelthen nødt til at gøre Jer opmærksom på, at der på markedet for vitamin “gummies” findes rigtig mange dårlige produkter. Produkter der alene er slik – intet har med vitaminer at gøre, udover ordene på indpakningen. Derfor – vælg dine “gummies” med omhu. Det gør jeg. Bag Beauty Bear er nemlig en virksomhed, der ved hvad de snakker om – den familieejede virksomhed DFI/Berthelsen Naturprodukter, som har mere end 40 års erfaring med produktion og udvikling af vitaminer. De ved hvad de laver, og de ved det virker ? alle produkter er alene baseret på den nyeste forskning. Udover Beauty Bear har de et hav af andre vitaminprodukter – “almindelige” vitaminpiller, som jeg da også tager en del forskellige af dagligt. Alle virker – det kan jeg roligt skrive under på.

Konklusionen er klar, med Beauty Bear er der absolut INGEN undskyldning for ikke at få dine vitaminer ? på den lækreste og mest velsmagende måde.

Læs mere om Beauty Bear HER.

ENGLISH

Are you like me “addicted” to getting your vitamin supplements and therefore having a good handful of vitamins to be eaten daily? Then you are probably also sometimes tired of swallowing them all. Even though it is healthy and good for the body, they do not taste as fresh fruit …. BUT there is a brilliant solution for this – a solution that actually tastes of fruit. The super delicious and tasty “gummies” from Beauty Bear: NAILS, HAIR, TAN and SKIN vitamins – for nails, hair, tan and skin. They are all made with fruit fiber and each have their own taste – for example, the NAIL gummy have the taste of apples, therefore the green packing. This means, thar they actually taste good and it makes it easy to get your vitamins. YUMMY.

So, how can  it be healthy for you to eat these “gummies”? Very simple. Beauty Bear contains no artificial colorants, sweeteners, flavors or preservatives – they are made on dyes and flavors from fruit, as well as cane sugar and glucose syrup from gluten-free wheat and GMO-free corn. In total there are in a daily dose (2 teddy bears) 1.3 grams of cane sugar, we can all endure – even me with psoriasis. And then they are also vegan. Normally when making gummies they are based on gelatin – but Beauty Bear is based on fruit fibers.

Currently, I take 2 pcs of NAIL gummies daily – because I think my nails need a little extra love. It’s hard for them continuously having made Gelish manicure (same as Shellac) – so they need extra strength, which I get with NAIL gummies. If you want, you can, however, eat all four variants at the same time.

NOTE: In connection with this review of “Beauty Bear” gummies, I simply need to draw your attention to the fact that there are many bad products on the market for vitamin gummies. Products that alone are gummies – nothing has to do with vitamins. Therefore – choose your “gummies” carefully. I do. Behind Beauty Bear is a company that knows what they are talking about – the family-owned company DFI / Berthelsen Natural Products, which has more than 40 years of experience in the production and development of vitamins. They know what they are doing and  all products are based solely on the latest research. In addition to Beauty Bear, they have a variety of other vitamin products – “regular” vitamin pills, which I also take a lot different from daily. And they all works, I can sign this fact for sure.

The conclusion is clear, with Beauty Bear there is absolutely NO excuse for not getting your vitamins – in the most delicious and tasty way.

Read more about Beauty Bear HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY BOSSERNE / Kanal 4