Backstage

SMARTEYES SMART

Mega cool briller ikk? Jeg er netop blevet den lykkelige ejer af tre nye par briller fra Smarteyes. Nemlig de røde som du ser herover – også kaldet “CREATIVE”, samt et par “SMOOTH” og et par “MADAME BRUSSELS” briller. Jeg hentede alle tre par i går, efter at jeg for nogle uger siden var forbi Smarteyes butik i Århus for at bestille nye briller. De færreste ved måske, at jeg bruger briller, men det gør jeg – specielt om aften og hvis jeg er træt. Med alderen er jeg begyndt at bruge brillerne oftere, og præcis som med smykker, så dur det ikke kun at have et par – det er simpelthen for kedeligt. Så da jeg så at Smarteyes havde en kampagne med “dobbelt op” – så skyndte jeg mig forbi deres butik i Århus. De har butikker i hele landet, og nu passede det lige med, at jeg var i Århus, og besøgte butikken lige midt i Århus, midt på Banegården. Jeg fik en SUPER god service, blev vejledt og guidet frem til de helt perfekte briller. Faktisk så godt at jeg endte med tre par briller og et par solbriller. Jeg var så heldig, at jeg fik betjening af distriktschefen Mogens, og det var virkelig tydeligt, at han havde totalt styr på hvilke briller der ville klæ’ mig. Dejligt med god service – det betyder alt.

Helt konkret er alle mine tre par briller med ifree glas, som er brilleglas fremstillet ved hjælp af en “digitalfit”, hvor hvert par briller justeres efter styrkebehovet, stellets udformning og placering foran øjnene – så man er sikker på, at få de bedste briller til ens ansigt, og ikke mindst få bredest mulige synsfelter. Sidst men ikke mindst så er der i ifree glas en bedre lysgennembrydning, de er antirefleks, har bedre nattesyn og ridsefast overflade. “SMOOTH” brillerne er desuden med såkaldte “café”-glas, dvs let farvetonede.

Alle mine tre nye par er fra Smarteyes nyeste kollektioner: “Second Skin”, “New Business” og “Club Collection”. Jeg valgte tre par meget forskellige briller, så jeg netop har noget til ethvert look. Et godt stylingtip til briller er meget kort: Match stellet med samme farve øreringe – eller match øreringene med din øjenfarve – så kan stellet være hvilken som helst farve. OG så er det IKKE nogen undskyldning, at fordi du bruger briller, så kan du ikke bruge øreringe. Tværtimod er det netop vigtigt du bærer øreringe og understreger din stil – det er “bare” vigtigt, at du vælger de rette øreringe.

Skal du have nye briller, så kig forbi en af Smarteyes butikker, der får du klart de fedeste og den bedste service – til gode priser. Smarteyes har også ofte gode kampagner, og  faktisk fik jeg lige at vide, at i næste uge starter Smarteyes en ny kampagne “RECYCLE – BYT TIL NYT”, hvor man leverer sine gamle briller retur og får en ekstraordinær god pris på de nye. De gamle briller sendes til udsatte områder / u-lande, og du får et par nye briller til en billig pris. Genialt og alle er glade:)

Læs mere om Smarteyes HER.

ENGLISH

Mega cool glasses, right? I have just become the happy owner of three new pair of glasses from Smarteyes. The red ones you see above – also called “CREATIVE”, as well as a pair called “SMOOTH” and a pair called “MADAME BRUSSELS”. I picked up all three pairs yesterday, after I had ordered them a few weeks ago in their store in Aarhus. Few of you may know that I wear glasses, but I do – especially in the evening and if I’m tired. With age I have begun to use the glasses more often, and just like with jewelry, it’s simply too boring to have only one pair of glasses. So when I saw that Smarteyes had a “double up” campaign, I hurried past their store in Aarhus. They have shops all over the country, and since I was in Aarhus it was easy for me to visit their shop right in the middle of Aarhus, in the middle of the railway station. I got a SUPER good service, was guided to the perfect glasses. In fact, so good I ended up with three pairs of glasses and a pair of sunglasses. I was so fortunate that I got the service of District Manager Mogens, and it was really clear that he had a total control of the glasses that would suit me. Lovely with good service – that means everything.

All my three pairs of glasses are with ifree glass, which are eyeglasses made using a “digitalfit” – each pair of glasses are adjusted according to the need for strength, the shape and position of the stool in front of the eyes. This way you are sure to get the best glasses for your face, and not least to get the widest possible field of view. Last but not least, ifree glass has a better light penetration, they are antireflex, have better night vision and scratch resistant surface. The “SMOOTH” glasses are also called “cafe” glasses, ie light-colored.

Apart from the perfect fit, Smarteyes are also very keen on trends, and actually all three pairs are  from some of their latest collections: “Second Skin”, “New Business” and “Club Collection”. I choosed three pairs of very different styles, so I have something for every look. A good styling tip for glasses is very short: Match the frame with the same color earrings – or match the earrings with your eye color – then the frame can be any color. AND then it’s NOT an excuse, that because you wear glasses, you can not use earrings. On the contrary, it’s very important to wear earrings and emphasize your style – it’s “just” important that you choose the right earrings.

Should you have new glasses, then promise be to visit one of Smarteyes stores  – for sure you will get the coolest glasses, the best service – and great prices. Smarteyes also often has good campaigns, and in fact, I just learned that next week Smarteyes will launch a new campaign “RECYCLE – SWITCH FOR NEW”, where you can return your old glasses and get an extraordinary good prize for the new ones. The old glasses are sent for less developed countries, and you get a pair of new glasses at a cheap price. Brilliant and everyone is happy 🙂

Read more about Smarteyes HERE.

Mine tre nye par briller fra Smarteyes / My three new pair of glasses from Smarteyes

De røde:  Kollektion “New Business / Stel “Creative”. Se HER. / The red: Collection “New Business / Style “Creative”. Se HERE.

Retro-model: Kollektion “Second Skin”  / Stel “Smooth”. Se HER. / Retro-model: Collection “Second Skin”  / Style “Smooth”. See HERE.

De tonede: Kollektion “Club Collection”  / Stel “Madame Brussels”. Se HER. / The toned: Collektion “Club Collection”  / Stel “Madame Brussels”. See HERE.

In action – jeg fik lavet en såkaldt “digitalfit” af hvert par briller, så de sidder perfekt. / In action – I had an “digitalfit” to ensure the perfect fit.

Smarteyes Århus – nemt og bekvemt på Århus Banegård / Smarteyes Aarhus – easy right in the middle of Aarhus ad the railway station.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar