Backstage

HELLO SONY, XPERIA XZ3

Efter mere end fire år som dedikeret Sony-pige, som hver gang der kommer en ny model på markedet, skynder sig at få fingrene i den – så skulle man tro, at jeg efterhånden er så vant til deres fantastiske telefoner, at der skal meget til at blæse mig omkuld. Men der må jeg bare sige, nope – jeg bliver hver gang jeg sidder med en ny SONY smartphone i hånden, intet mindre end lykkelig. Punkt et: fordi designet bare ALTID spiller og bliver bedre og bedre, punkt 2: fordi de simpelthen er idiotsikret. Forstået sådan, at de er så nemme at installere, at selv en som mig, der absolut ikke er teknisk, nemt og let kan installere telefonen så den er total klar til brug. Derfor tog jeg også mig selv i forleden at tænke ”Hold nu OP hvor er det vildt det her”, da jeg åbnede for min nye Sony Xperia XZ3, og selv uden wi-fi havde overført ALT fra min ”gamle” (Xperia XZ2) til min nye Xperia XZ3 – på 5 min (Ja, 5 min!). Simpelthen genialt – intet mindre!

Så hvorfor nu en ny telefon? Det er jo faktisk mindre end et år siden jeg fik min Xperia XZ2, som jeg også har været meget glad for. Men altså når der kommer en ny SONY på markedet, så MÅ jeg eje den. Jeg bilder mig selv ind hver gang, at der jo selvfølgelig er en masse features på den nye telefon, som ikke var på den gamle;)

Hvad er så det nye på Xperia XZ3? Der er mange gode features ved den nye XZ3, her et par af mine favoritter:

  1. Verdens bedste mobilskærm. Et hurtigt kig på Google, og alle er enige – Xperia XZ3 har pt og uden sammenligning verdens bedste mobilskærm. SONY har skiftet ud fra at bruge LED skærm til HDR OLED skærm, og hold fast den sparker R..! Billederne fremstår helt vildt flotte og skarpe, det er en fornøjelse at kigge på. I sær for én som mig der bruger telefonen meget visuelt til fotos, videoer etc.
  2. Designet. Der er ingen tvivl om, at SONY går meget op i designet, og Xperia XZ3 er ingen undtagelse. Telefonens design er opdateret fra XZ2-modellen, en anelse fladere, lidt større og med runde sider. Super lækkert og elegant, samt nemt at holde fast på. OG det gør ikke noget for brugervenligheden med de runde sider, for selvom skærmen buer kommer man ikke til at trykke forkert – og de buede kanter giver heller ikke nogen skævvridning af skærmbilledet. Et smukt og brugervenligt design.
  3. Side Sense. Dobbelttap funktion ”Side Sense” på siderne er en meget smart ny funktion, der gør telefonen endnu nemmere at betjene – frem kommer nemlig en genvejsblok som husker de apps man bruger mest. Smart!

Udover de nye tiltag, så er kameraet fortsat et af de bedste på markedet (19 megapixels), batteriet holder i lang tid og så er styresystemet selvfølgelig Android i den nyeste udgave. Jeg husker stadig hvordan jeg første gang jeg skulle bruge Android havde en klump i halsen, for kunne jeg det –  var det ikke mega besværligt… Den frygt blev hurtigt manet i jorden – android styresystemet er en leg at bruge. Super nemt og logisk.

SONY Xperia XZ3 kommer i fire forskellige farver: Sort, Forest Green, White Silver og Bordeaux Red. Da min XZ2 Premium var i koralpink, så synes jeg det var godt med en helt anden farve, og gerne rå. Derfor sort.

Telefonen fås for ca 6000 kr., alt efter abonnement.

En sidste ting jeg lige bliver nødt til at nævne det er noget så banalt som glasset. SONY bruger nemlig Gorilla Glass 5, hvilket betyder at telefonen er rigtig godt beskyttet. Der skal /7 9 13) nærmest en bulldozer til at smadre glasset på den…. Vigtig pointe i en travl hverdag hvor man risikerer at tabe telefonen;)

Kort sagt, jeg er og bliver en SONY-pige, nu den glade ejer af deres nyeste skud på stammen: SONY Xperia XZ3.  En FANTASTISK telefon, som jeg tager frem med stolthed og flasher hvorend jeg er;)

Læs mere om SONY Xperia XZ3 HER.

ENGLISH

After more than four years as a dedicated SONY-girl, who every time there’s a new model on the market rushes out to get it – one should think I’m getting used to how amazing they are. But I just have to say, nope – every time I get my hands on their newest smartphone, I’m blown away.  First of all their designs are always super elegant and every time updated just exactly that bit making it even better than the last one. And second of all because their phones are simple so easy to use, and not least to install.  So again, I was blown away when I a few days ago opened my new SONY Xperia XZ3 – which has just been launched. Even without wi-fi I had transferred everything from my “old” (Xperia XZ2) for my new Xperia XZ3 – in 5 min (Yes, 5 min!). Simply brilliant – nothing less!

So why this new phone? It’s actually less than a year since I got my Xperia XZ2, which I’ve also been very pleased with. But when a new SONY comes on the market, then I have to own it. I tell myself every time, that there’s of course a lot of features on the new phone that was not on the old one.

What’s new on Xperia XZ3? There are many great features of the new XZ3, here are some of my favorites:

  1. The world’s best mobile screen. A quick look at Google and everyone agrees – The Xperia XZ3 currently has the world’s best mobile screen. SONY has switched from using LED display to HDR OLED display. The pictures appear completely sharp and crisp, they are a pleasure to look at. Especially for someone like me, who uses my phone quite a lot for photos, videos, etc.
  2. The design. There is no doubt that SONY are very focused at their design, and the Xperia XZ3 is no exception. The phone’s design is updated from the XZ2 model, slightly flatter, slightly larger and rounded. Super cool and elegant, and easy to hold. And it does not matter for the ease of use with the round sides, because even though the screen arches you will not press wrong – and the curved edges also do not distort the screen. A beautiful and user-friendly design.
  3. Side Sense. Double-sided feature “Side Sense” is a very smart new feature that makes the phone even easier to operate – a pop-up block will recall the most used apps. Smart!

In addition to the new features, the camera is still one of the best at the market (19 megapixels), the battery lasts for a long time and so the operating system is of course Android in the latest version. I still remember how the first time I was using Android had a lump in my throat, could I manage to figure out how to use it? YES I could, the Android operating system is super easy to use. Super easy and logical.

The SONY Xperia XZ3 comes in four different colors: Black, Forest Green, White Silver and Bordeaux Red. Since my XZ2 was in coralpink, I decided for a completely different color, a more rock’n’roll color, and therefore black.

The phone is available for approximately DKK 6000.

One last thing I just have to mention is something as banal as the glass. SONY uses Gorilla Glass 5, which means that the phone is very well protected. A very important point for a busy lifestyle, when you risk dropping the phone on the floor.  

In short, I am and will be a SONY-girl, now the happy owner of their newest shot on the tribe: SONY Xperia XZ3. A FANTASTIC phone, which I take pride in having and like to flash wherever I am;)

Read more about SONY Xperia XZ3 HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar