WHAT A PARTY / NOVA FM 10 YEARS!

It’s LOOOOOOVE, dating, cheating and more….

Ja det er helt rigtigt, I kender mig som smykkedesigner;) Meeeeen udover smykker, så er der også et andet  emne der optager mig meget – nemlig looooooooove. For er kærlighed ikke det alt i bund og grund handler om? At være elsket, at elske – både en selv, hinanden og livet. Min veninde Rina Mardahl og jeg, fik for nogle uger siden den helt fantastiske idé – synes vi selv – at lave en podcast om kærlighed. Kærlighed på godt og ondt – tilsat store portioner humor. Rina er chefredaktør og ejer af magasinet NORD – så det er heller ikke ligefrem fordi, at det er en kærlighedspodcast hun normalt er kendt for. Netop derfor, fordi ingen af Jer forventer vi to kaster os ud i en sådan podcast, så er det endnu sjovere. Og jeg siger Jer – svesken kommer på disken. Vi fortæller egne historier du ikke har drømt om – og vores gæster gør det samme. I hvert afsnit har vi 1-2 gæster med – første afsnit lanceres d. 1/11, temaet er dating – og Nikita Klæstrup gæst. Få en teaser på programmet på ovenstående lydklip. Og så glæd Jer til at høre hele programmet – vi glæder os til I lytter med.

Find os på FACEBOOK hvor vi lancerer programmet d. 1/11 – og hvor vi også meget gerne modtager kommentarer, gode idéer til emner etc. fra Jer:)

Stay tuned….

Foto: Anja Ekstrøm / Hår & Makeup: Denise Hoffmann

ENGLISH

Yes, that’s right, you know me as a jewelry designer;) But besides jewelry, there’s also another topic that concerns me – looooooooove. Because isn’t love what’s all is basically about? To be loved to love – both one, each other and life. My friend, Rina Mardahl and I, got a few weeks ago the amazing idea – we think ourselves  – making a podcast about love. Love when it’s good, and when it’s not so good….  – added large portion of humor. Rina is editor-in-chief and owner of the NORD magazine – so it’s also not a love podcast she’s usually known for. That’s why, because none of you expect this podcast of us, it’s even more fun. And I tell you, we’re not afraid of telling stories from our life….. We tell you stories that you have not dreamed about – and our guests do the same. In each episode we have 1-2 guests  – first episode is launched the 1st of november and the theme is dating with Nikita Klæstrup as our guest. Above you can listen to a short teaser of first episode. And look forward for the whole episode – we are super exited to launch it for you….

Find us on FACEBOOK where we launch the program the 1st of november  – and where we would also love to get your comments, ideas for topics, etc.

Stay tuned ….

Photo: Anja Ekstrøm / Hair & Makeup: Denise Hoffmann

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT A PARTY / NOVA FM 10 YEARS!