Backstage

AUTUMN MAKEUP / JANE IREDALE

 Jeg ELSKER når årstiderne skifter, ikke kun fordi naturen er så smuk i nye klæder, men også fordi, at det er lig med nye trends og tendenser. Specielt inden for makeup er jeg altid spændt på, hvad efteråret bringer af skønne nuancer – og jeg glæder mig, helt ærligt, som en lille bebs til nyhederne fra favoritmærket Jane Iredale. Jeg har nu brugt Jane Iredales mineralmakeup i rigtig mange år, og jeg har selvfølgelig også nogle faste favoritter. Men præcis som med så meget andet, så skal der også nyt til en gang i mellem – vi må jo ikke gå i stå vel:)

Jane Iredales efterårsnuancer er netop lanceret og GUD hvor er de lækre – i smukke bær og brunlige efterårsfarver. Nyhederne består af én “PurePressed Eye Shadow Kit”, tre små “PurePressed Eye Shadow Duo” samt tre forskellige “PureGloss  LipGloss”.

Mine favoritter er klart det nye Eye Shadow Kit “Purple Rain” – dette “kit” har jeg i alle varianterne og bruger dagligt – samt “Hush/Smoky Grey” Eye Shadow Duo og den smukke lilla “Very Berry” PureGloss.  Perfekte farver til mig, mine brune øjne og lyse hår – og perfekt også til efterårets brændte farver, samt lilla og grønne toner, der dominerer moden.

Se alle nyhederne HER – og husk det nu, opdater din makeup til sæsonens tendenser, præcis som moden og smykkerne;)

ENGLISH

I LOVE when the seasons changes, not only because the nature is so beautiful in new colors, but also because it’s time for new trends. Especially in makeup, I’m always excited about what the autumn brings of beautiful shades – and I can’t wait to see the news from my favorite brand Jane Iredale. I’ve been using Jane Iredale’s mineral makeup for many years and, of course, I have some regular favorites. But just like anything else, we need to update our makeup once in a while.

Jane Iredale’s autumn nuances have just been launched and OMG they are super nice in beautiful berries and brownish autumn colors. The news consists of one “PurePressed Eye Shadow Kit”, three small “PurePressed Eye Shadow Duo” and three different “PureGloss LipGloss”.

My favorites are the new Eye Shadow Kit “Purple Rain” (this “kit” I have in all variants and uses daily),  “Hush / Smoky Grey” Eye Shadow Duo and the beautiful purple “Very Berry” LipGloss. Perfect colors for me, my brown eyes and blonde hair – and perfect also for the burnt colors of autumn, as well as purple and green tones that dominate the fashion.

See all the news HERE – and remember, update your makeup to the season’s trends, just like the fashion and the jewels;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar