En stor sejr – diamanten var som oplyst!

VI HAR SEJRET!

Banden fra Bryggen. For to uger (!) siden fik vi en afgørelse fra Forbrugerklagenævnet. Som du kan læse i bloggen (link i bund), gik jeg straks ud offentligt hermed. Det gjorde modparten ikke. Uvist af hvilken grund. Måske var de forhindret.

Men lad mig slå det fast. Vi har sejret. Vi har Forbrugerklagenævnets ord på, at diamanten lever fuldstændig op til dem oplyste kvalitet (selvfølgelig!) og derudover er det endda en højere carat, hvilket skyldes vi arbejder med forsigtighedsprincippet. Så de har endda fået en bedre diamant. Nu handler det så om, at de mener grabberne er løse. Det undrer os selvfølgelig, eftersom Geggo havde brugt ringen ca et halvt år dengang de startede med at så tvivl om diamantens kvalitet – og i øvrigt ikke nævnte noget som helst herom dengang. Det kom så på tale langt senere. Så nej de har IKKE vundet og vi har IKKE fået nogen dom!

Det er selvfølgelig meget mystisk hvad angår grabberne, men uanset hvad har vi tilbudt at rette op på grabberne, selvom det måtte være kundens egen skyld og forkert brug.

Det ønsker de dog ikke, men de ønsker tydeligvis at svine os til. Det er som om, at de er besat.

Når det er sagt, hører sagen slet ikke til i Forbrugerklagenævnet. Cengiz og Geggo tjener de facto på programmerne og dermed har de tjent mange penge på at fremelske og oppuste en konflikt. Ergo er det et udestående mellem to erhvervsdrivende ? og sagen burde aldrig være blevet behandlet af Forbrugerklagenævnet. Det er et klokkeklart misbrug heraf.

Alle der har et smykke fra os, ved hvor fine kvaliteter vi har og at vores smykker kan tåle at blive brugt.

Tak for al jeres opbakning ??

Læs bloggen HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stor sejr – diamanten var som oplyst!