Er du syg?

MULTI SPORT – TAKE IT!

Får du de rette vitaminer? Mange tror – fejlagtigt – at vi får alle vores vitaminer via kosten. Selvfølgelig får vi en del, men faktum er, at vi ikke får alle de rette vitaminer. Stort set ingen spiser SÅ alsidigt, at alle vitaminerne kommer indenbords fra kosten. Det er jeg selv meget bevidst om, og derfor sørger jeg for dagligt, at tage flere forskellige kosttilskud. Jeg tager hele året rundt D3 vitamin, Silky Beauty, Silica Extra, Ingefær, Vegetabilsk Omega-3, Chrom samt MultiSport. Om foråret tager jeg desuden BetaFactor og om efteråret tager jeg C-vitamin. Alle vitaminerne er fra Berthelsen Naturprodukter – da jeg ved at de med mere end 40 års erfaring, har styr på det de laver.

Hvilke vitaminer der er gode for dig, kommer an på, hvad du vil have fokus på og mangler. Men der er én favorit, som ALLE – uden undtagelse – kan have glæde af. Nemlig MultiSport. Tabletten er egentlig lavet til sportsfolk og motionister, men den er genial til ALLE. Den har en perfekt sammensætning af 13 vitaminer og 11 mineraler – herunder B-vitamin der sørger for mentalt overskud ved at mindske træthed og udmattelse – samt Zink, der bidrager til at vedligeholde normale kognitive funktioner, herunder koncentration. Så ja, det siger sig selv, at alle kan have glæde af den tablet.

MultiSport indeholder også essentielle Omega-3  fedtsyrer der sikrer, at kroppen udnytter alle vitaminer og mineralerne korrekt. Den har også BCAA – der er en forkortelse for én af 6 aminosyrer som tabletten indeholder. BCAA er helt konkret godt for muskelopbygningen.

Alt i alt er det altså en tablet, som er med til at forbedre vores udholdenhed og mindske træthed. En perfekt tablet for alle – og specielt her oven på en dejlig sommerferie, hvor du er kommet tilbage til en travl hverdag, der vil du kunne mærke en forskel og få øget overskud.

Rent praktisk tager jeg MultiSport (3 stks) – og mine andre vitaminer – hver morgen i forbindelse med et måltid.

ENGLISH

Are you getting the right vitamins? Many people believe in – wrongly – that we get all our vitamins through our diet. Of course we get some, but the fact is that we do not get all the right vitamins. Almost nobody eats so varied, that they’re getting all needed vitamins from their diet. I’m myself very conscious of this, and therefore I take several different daily supplements. On a daily basis all year round, I take: Vitamin D3, Silky Beauty, Silica Extra, Ginger, Almega-3, Chrom and MultiSport all year round. In the spring, I’m also taking BetaFactor and in the autumn I’m taking C Vitamin. All vitamins are from Berthelsen Natural Products – since they have more than 40 years of knowledge, and therefore knows exactly what they are doing.

Which vitamins that are good for you depends on what you want to focus on and are lacking. But there is one favorite that EVERYONE  – without exception – can take with great benefits. And that’s MultiSport. The tablet is originally made for athletes, but it’s brilliant for EVERYONE. It has a perfect combination of 13 vitamins and 11 minerals – including B Vitamins that provides mental surplus by reducing fatigue and exhaustion – as well as Zink that help maintain normal cognitive functions, including concentration. So yes, it goes without saying, that everyone can enjoy this tablet.

MultiSport also contains essential Omega-3 fatty acids ensuring that the body properly utilizes all vitamins and minerals. It also contains BCAA – which is an abbreviation for one of 6 amino acids that the tablet contains. BCAA is good for muscle building.

All in all MultiSport is a tablet that helps to improve our stamina and reduce fatigue. A perfect tablet for everyone – and especially here after a nice summer vacation, coming back to busy days, where you might need that extra energy.

Practically, I take MultiSport (3 pieces) – and my other vitamins – every morning together with a meal.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du syg?