Backstage

ISH SPIRITS – no need to be drunk to have fun…

Okay, behøver vi, at  være fulde for at have det sjovt? Helt ærligt? Mit svar er…. NEJ! Med psoriasis i kroppen, så giver det sig selv for mig – jeg kan ikke tåle alkohol. Men det er faktisk ikke alene derfor, at jeg holder mig fra alkohol – men fordi at jeg da  sagtens kan have det sjovt og danse på bordene uden alkohol i blodet. Okay okay, jeg holder ikke til kl 05 om morgenen – men mindre kan også gøre det;) Når det er sagt, så elsker jeg dog at skåle med en lækker drink – der er bare noget lækkert over at stå i baren, sidde på restauranten etc. – med en lækker drink i hånden. Desværre er min option – indtil nu – at lade en cola light agere drink. Ikke helt det samme vel. Derfor blev jeg ELLE VILD, da jeg for nylig stødte på danske ISH SPIRITS, der er alkoholfri alternativer til gin og rom – nemlig GinISH og RumISH. Med de to alkoholfri alternativer er det nu muligt for mig (og dig) at lave lækre drinks uden alkohol, men med samme smag som du kender fra dem med alkohol. G E N I A L T.

Bag ISH SPIRITS står en vaskeægte pioner på feltet – nemlig Morten Sørensen, der fik idéen til ISH SPIRITS efter, at han selv var stoppet med at drikke alkohol og simpelthen ikke kunne finde lækre alternativer. Derfor ISH SPIRITS – og TAK for det.  Morten startede ISH SPIRITS for godt et halvt år siden, og de er netop ved at finde de rette forhandlere i Danmark. Indtil videre kan du – som jeg – møde dem rundt i landet til forskellige smagninger/events og på Århus Food Festival d. 7-9 september. Hold dig også opdateret på Deres Instagramprofil – og læs mere på deres hjemmeside HER.

Tilbage til selve drikken – for hvordan laver man så de bedste drinks med RumISH og GinISH? Faktisk kan du egentlig bare følge opskrifter som var det gin og rom, dog har jeg selv fundet ud af, at jeg gerne dosere mere GinISH og RumISH end hvis det var gin og rom.

En rigtig lækker opskrift her i sommervarmen er den drink du ser på billedet herover, Summer gardenISH, som du laver sådan:

  • 6 cl GinISH
  • 9 cl. Tonic
  • Et skvat Angostura bitters.
  • Pynt med frisk grape, lemon, agurkeskiver og jordbærskiver.

Og ja, den både smager godt og ser godt ud. Perfekt i en kvindes verden;)

SKÅÅÅÅL og god weekend;)

ENGLISH

Okay, do we need to be drunk to have fun? My answer is …. NO! Having psoriasis  means that I’m allergic to alcohol, but that’s not the only reason, why I stay away from alcohol. I also believe in, that I don’t need to be drunk to have fun and dance on the tables. Okay okay, I might not be dancing till 05.00 in the moorning, but that’s okay;) Having said that, I love having  a delicious drink, but unfortunately  – until now – my only option was to make a diet coke look like a drink…. Not exactly the same. That’s why I became SUPER HAPPY when I recently encountered the Danish company ISH SPIRITS, and their non-alcoholic alternatives to gin and rum: GinISH and RumISH. With the two alcohol-free options, it’s now possible for me (and you) to make delicious drinks without alcohol, but with the same taste as you know from those with alcohol. BRILLIANT.

Behind ISH SPIRITS is a true pioneer in the field – Morten Sørensen – who got the idea for ​​ISH SPIRITS after he himself had stopped drinking alcohol and simply could not find delicious alternatives. Therefore, ISH SPIRITS – and thank you for that. Morten started ISH SPIRITS about half a year ago, and at the moment finding the right dealers in Denmark. So far, like me, you can meet them around the country for different tasteevents and at  Aarhus Food Festival the 7-9 September. Go follow them on Instagram – and read more on their website HERE.

Back to the actual drink.  How to make the best drinks with RumISH and GinISH? In fact, you can follow recipes as when using gin and rum. My tip is tough to dose a bit more GinISH and RumISH, than if it’s regular gin and rum.

A really delicious recipe here in the summer heat is the drink you see in the pictures above, Summer GardenISH:

  • 6 cl GinISH
  • 9 cl. tonic
  • A dash of  Angostura bitters.

Decorate with fresh grape, lemon, cucumber slices and strawberry slices.
And yes, it both tastes good and looks good. Perfect in a women’s world;)

CHEERS and have a lovely weekend;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar