Pink paradise with FACIL DANMARK

En syg “sygekultur”?

I en virksomhed ? uanset størrelse ? er vi intet. INTET. Uden hinanden. Vi er et team og afhængige af hinanden. Derfor er det også et stort problem, at vi i den grad er med til at skabe et samfund, hvor man ?bare? melder sig syg med lidt snot i næsen. Hvor alle er ?stresset? etc. Stress er en meget alvorlig sygdom ? og ikke noget man ?bare får?. Selvfølgelig skal der være plads til at være syg. Men hvor går grænsen ? hvad er sygdom og hvad er pjæk?
Guderne skal vide at vi har oplevet lidt af hvert i JEWLSCPH ? og lidt for meget hvis du spørger mig. Det er simpelthen IKKE ok, at melde sig syg med småting en time inden man skal møde, lyve om sygdom og ja død i familien, opsige sin stilling og så pludselig være syg?. Jeg kunne blive ved, og jeg bliver også nødt til at sige, at fagforeningerne ? eller måske nærmere fagforretningerne ? i den grad tydeligt bærer præg af, at de er i konkurrence med hinanden og skal tjene penge på medlemmerne. Vi har oplevet sager der tangerer til at hjælpe en medarbejder med socialt bedrageri. Måske er det ligefrem fagforeningerne, som til tider understøtter den ansatte i at ´sygemelde´ sig uden egentlig at være syg. Er det ok? 

Jeg er super glad for, at debatten er i gang. Hvad er sygdom, og hvad er pjæk ? hvor går grænsen?

Jeg har udtalt mig til BT herom ? læs HER.

OBS OBS OBS det er vigtigt for mig at understrege, at succes skaber vi sammen. Som virksomhed er vi intet uden dygtige medarbejdere -og jeg er pt rigtig glad for vores team og dejligt engagerede medarbejdere. De ved at vi forventer en indsats fra dem ? og omvendt at vi også værdsætter den indsats og kreativitet de bidrager med. Succes er vores fælles ansvar ? og pjæk er ikke med til at skabe succes.

 

1 kommentar

  • Linda Sørensen

    Ser dk fra Sverige/norsk perspektiv. Hele dk er et dovent land..kommuner /stat passer ikke deres arbejde .danske pensionister lever efter middelalderlige regler , ingen personlig frihed..danske sygehuse fungeret ineffektivt..af mange årsager. Er du 50 begynder en dk at udregne, hvordan kan systemet udnyttes.De praktiserende læger siger går hjem på sofaen ..Danskere blir mer og mer “syge” . Ingenting fungerer i dk . Fordi man vælger for hurtige løsninger, ingen snakker sammen, ordentligt. Det er en vits i N om hvordan danskere “snakker =ikke snakker sammen ” på YouTube.. I skal råbe højt , komme med konkrete exembler , vær tydelig. Og ærlige. Jeg råber på pensionisternes vejene, jeg vil ikke stavnbindes af forældede , fordomsfulde regler . Tilbage fra 1925. Danmark behøver moderniseres.ellers kommer andre lande snart at tage over, Grønland o Færøerne med. Gør noget . Danskerne ved det bare ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink paradise with FACIL DANMARK