Backstage

Pink paradise with FACIL DANMARK

Okay okay okay, mit blod må næsten være pink – så vild er jeg med den farve;) Derfor gik jeg helt i selvsving, da jeg for nogle uger siden var fordi søde Mie, der har Botex i Hellerup -hvor jeg har både tæpper, gardiner, håndklæder etc. fra og lige skulle have lidt mere nyt til hjemmet. OG hvad så jeg hos hende? Den FEDESTE vægfarve – jeg blev totalt draget af en væg inde på hendes kontor i den smukkeste pink nuance. Mie forklarede mig hvad jeg så, nemlig ikke bare en “almindelig” vægmaling, men derimod indfarvet spartel lavet af FACIL DANMARK. Et nyt firma som Peter Dyrup – ejeren af flere Dyrup maling butikker  – står bag, så han ved hvad han laver.  Den indfarvede spartel giver et råt betonlignede look og væggen står ud fra rummet. Helt fantastisk – næsten som et maleri i sig selv.

Jeg ringede straks til FACIL DANMARK, og kort efter stod de i min lejlighed – faktisk mens jeg var I New York – og fiksede den ene væg i stuen og så på mit soveværelse. Nu er jeg jo ikke ligefrem en handy-woman, men det skulle eftersigende være super nemt at spartle væggene selv – præcis som de fleste (undtagen Mai Manniche hehehehe) også maler selv. Man kan købe spartlen fra FACIL DANMARK over hele landet – jeg fik mit fr Mie hos Botex.

Farven som jeg valgte hedder LOTUS – og der er endda glimmer i den. Den er SÅ smuk og lykkelig var jeg da jeg kom hjem fra New York og så resultatet. Det er de SMUKKESTE vægge og jeg bliver glad i bolden af at glo på dem. Så dejligt:) Og altså jaja, jeg havde guldvægge før og har kun boet der i 4 måneder, så måske det er lidt hurtigt at få ny farve? Nope, tværtimod – det er dejligt at ændre sit hjem – og jeg har allerede planer om en ny farve når vi når ind i vintermånederne. FACIL DANMARK har oceaner af smukke farver – selvfølgelig også de mere afdæmpede toner. Uanset hvilken farve, så gør det en KÆMPE forskel for et hjem med et tvist, med smukke vægge.

Læs mere HER.

Gulvtæpperne er fra Botex Hellerup. Sofa og puf fra Made by Uldahl. Stueborde, puder og interioritems from Bloomingville. Maleri fra By Brachér. Min seng + sengetæppe fra Den 7. himmel. De to smukke vaser på mit soveværelse er fra Holmegaard.

ENGLISH

Okay, okay, my blood must pink – since I’m so crazy with that color;) Therefore I also got totally exited, when I a few weeks ago visited sweet Mie – the owner of Botex in Hellerup – from where I have both blankets, curtains, towels etc.  AND what did I see at her store? The coolest wall color – I was totally drawn by a wall inside her office in the most beautiful pink nuance. Mie explained to me what I saw, not just a “plain” wall paint, but dyed spartel made by FACIL DENMARK. A new company which Peter Dyrup – the owner of several Dyrup paint stores – stands behind, so he knows what he is doing. The colored spartel gives a raw concrete-like look and looks so cool. Absolutely amazing – almost like a painting in itself.

I immediately contacted FACIL DENMARK, and shortly afterwards they stood in my apartment – actually while I was in New York – and fixed one wall in the living room and one at my bedroom. Now I’m not exactly a handy woman, but it should be super easy to do the walls with this spartel – just like most (except Mai Manniche hehehehe) also paints themselves. You can buy the spartel from FACIL DENMARK all over the country – I got mine from Mie at Botex.

The color that I choosed is called LOTUS – and there is even glitter in it. It’s SO beautiful and I was SO happy when I came home from New York and saw the result. It’s the most beautiful walls and they make me happy and smiling just looking at them. So nice 🙂 I had gold walls before and I know that I have only lived there for 4 months, so maybe it’s a bit quick to get a new color? Nope, on the contrary – it’s great to change your home – and I already plan on a new color when we get into the winter months. FACIL DENMARK has oceans of beautiful colors – of course also the more subdued tones. Whichever color, it makes a HUGE difference for a home with a dispute, with beautiful walls.

Read more HERE.

The carpets are from Botex Hellerup. Sofa and pouf from Made by Uldahl. Chairs, pillows and interior items from Bloomingville. Painting from By Brachér. My bed + bedspread from Den 7. Himmel. The vases at my bedroom are from Holmegaard.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar