Backstage

Hair essentials / By Falengreen

Du har fanget, at jeg går op i, at en vigtig del af vores sundhed og velvære er, at vi  passer og plejer os selv. Det betyder både indefra med den rette kost og vitaminer, og udefra med de rette skønhedsprodukter. De rette skønhedsprodukter er for mig ikke kun dem der virker, det er dem der både virker OG er sunde for os. ALT for mange skønhedsprodukter indeholder så mange skadelige tilsætningsstoffer, at jeg næsten ikke ved hvor jeg skal starte. Derfor lader jeg eksperterne om dette, og fortæller “bare”, at jeg selv udelukkende bruger skønhedsprodukter der både virker og ikke indeholder skadelige tilsætningsstoffer. Ift mine hårprodukter er jeg derfor KÆMPE fan af det danske mærke By Falengreen – som min dejlige frisør Mika (Salon Smuuk) introducerede mig for. Jeg bruger dagligt deres shampoo, conditioner og hairspray – men bruger derudover også deres wax og hair serum. ALLE By Falengreens produkter er certificeret med AllergyCertified og Nordisk Miljømærket (Svanemærket). Specielt certificering ift allergier er meget meget vigtig for personligt, da jeg med psoriasis er meget (som i ekstrem) påpasselig med hvad jeg kommer på kroppen. At produkterne er Svanemærket – dvs lever op til en række strenge krav ift miljøet – er helt essentielt ift at vi alle ønsker en grønnere verden.

Forleden mødte jeg Dorte Falengreen der er er stifter af By Falengreen – og var jeg fan i forvejen, så gang det med 100. Dorte er i den grad en ildsjæl der brænder for det hun laver. At lave de bedste produkter af høj kvalitet – og skånsomme for både hud og natur. Dorte fortalte mig om, hvordan hun igennem 15 år i tæt samarbejde med Teknologisk Instititut nu står med nogle af markedets bedste produkter. Produkter der giver et professionelt resultat – uden at gå på kompromis med ingredienserne.

Kort sagt vil du både have glansfuldt hår og undgå en masse tilsætningsstoffer? Så hold dig til By Falengreens produkter, ligesom mig, se mere HER.

PS: fik jeg sagt de dufter himmelsk? Der er også varianter uden parfume, men for os der godt kan tåle parfume, er det en ekstra gevinst at de dufter så skønt.

PPS: Produkterne kan også bruges på kroppen som bodywash.

ENGLISH

I’m pretty sure, that you have noted how important I believe it is to take good care of our health. That we are fit and care for ourselves – even in extremely busy days. This means both from the inside with the right diet and vitamins, and from the outside with the right beauty products. The right beauty products for me, are not just those who works, it’s those that are both working AND are healthy for us. WAY too many beauty products contains so many harmful additives that I almost don’t know where to start. So I will let the experts to that talking – and instead I will tell you about MY beauty products, only using those that both works and contains no harmful additives. For my hair products, I am therefore a HUGE fan of the Danish brand By Falengreen – which my lovely hairdresser Mika (Salon Smuuk) introduced me to. I use their shampoo, conditioner and hairspray daily – but I’m also using their wax and hair serum. ALL By Falengreen products are certified with AllergyCertified and Nordic Ecolabel (Swan labeled). Particularly certification for allergies is very important for me, since I’m having psoriasis and therefore I’m very (as in extreme) careful with what I am using on my body. The fact that the products are Nordic Ecolabelled, is absolutely essential as we all want a greener world.

A few days ago, I met Dorte Falengreen – the founder of By Falengreen.  Dorte is, to the extent, a true fighter living for what she’s doing – making the best quality products – both gentle for skin and nature. Dorte told me how she, through 15 years in close collaboration with the Danish Technological Institute, has developed some of the best products on the market. Products that gives a professional result – without compromising on the ingredients.

In short, do you want glossy hair but NOT a lot of additives? So stick to By Falengreen’s products, like me, see more HERE.

PS: Did I say they smell heavenly? There are of course also variants without perfume, but for us that can withstand perfume, it’s an added benefit that they smell so beautiful.

PPS: The products can also be used as bodywash.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar