Ikke kategoriseret

COVER GIRL!

Nogle gange er jeg simpelthen bare SÅ STOLT, at jeg næsten (også kun næsten) ikke kan være i mig selv…. Som nu hvor jeg sidder med det nyeste nummer af magasinet “GET AROUND TOWN” – din trofaste følgesvend i Aarhus…. Inde i magasinet giver jeg mine bedste fif til gode steder i Aarhus – lige fra mit yndlingssted til forkælelsessted. Få fat på magasinet i vores butik på Klostergade 3 – eller rundt om i byen på de bedste cafeer, restauranter, hoteller, butikker etc.

FÅRK JANTE – jeg er STOLT:)

Billederne i magasinet er taget af Rune Kæseler Andersen  / Hår og makeup af Karina Staniok.

ENGLISH

Sometimes I’m simply just SO PROUD,  that I almost (only almost…) can’t be in myself …. Like now, where I’m sitting with the latest issue of the magazine “GET AROUND TOWN” – your faithful companion in Aarhus…. Inside the magazine, I give my best advices for good places in Aarhus – from my favorite place to where I get the best indulgence. Grab the magazine in our store at Klostergade 3 – or around the city at the best cafes, restaurants, hotels, shops, etc.

FUCK JANTE – I’m PROUD 🙂

The pictures in the magazine are taken by Rune Kæseler Andersen / Hair and makeup by Karina Staniok.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar