What's cooking ?

Gummies or capsules?

Du har helt sikkert bemærket, at jeg går rigtig meget op i sundhed – herunder at holde mig sund indefra med de rette vitaminer. Selvfølgelig qua alsidig kost, men vi ved alle godt, at det er nemmere sagt end gjort i en travl hverdag – og derfor supplerer jeg med vitamintilskud. Et af mine fokus områder ift kosttilskud – det er dem der gør en forskel for hud, negle og hår. Her har jeg prøvet to forskellige muligheder af. Den ene  er Silica Extra fra Berthelsen Naturprodukter som er ét produkt, med én daglig kapsel, der hjælper på alle tre områder. Den anden mulighed er de lækre gummies fra Beauty Bears: SKIN, HAIR og NAIL vitamins – hvor man spiser to velsmagende vingummier dagligt, dvs i alt 6 stk.

Hvad er så bedst? Resultatet er det samme, uden tvivl.

Smagsoplevelsen er selvsagt den bedste med Beauty Bears gummies, det er jo lækre vingummier, sødet med rørsukker og udelukkende naturlige farve- og smagsstoffer. Faktisk er det samme firma der står bag Berthelsen Naturprodukter – som står bag Beauty Bears, nemlig Dansk Farmaceutisk Industri, der med 40 år på bagen ved hvad de snakker om. Hvorfor jeg nævner det? Fordi de er så meget L O R T derude af gummies i diverse afarter, som jeg ikke vil sætte tænderne i….

Tilbage til Silica Extra kontra Beauty Bears. Hvad angår nemhed, så er det nemmeste selvfølgelig den ene kapsel fra Silica Extra, for ja – det er kun én dagligt.

Men altså, hvad der er smartest for DIG, det er jo subjektivt. Hvis du ligesom mig tager en del forskellige vitaminer dagligt, så vil jeg klart anbefale Silica Extra. Omvendt, hvis du kun tager et par enkelte vitaminer – og måske endda har en “fobi” med tabletter, piller etc. Så tag Beauty Bears – for det er virkelig genialt og velsmagende. Plus du kan sætte særligt ind på nogle områder – fx hår, og det er uanset alder. Faktisk har jeg fået min far til at tage HAIR vitamins, og han er et godt eksempel, for han tog INGEN vitaminer inden, nu spiser han 2 HAIR gummies dagligt med tydelige resultater for hans hårpragt. De er også oplagte til børn.

Jeg håber det gjorde dig klogere på hvad der er smartest for dig – og det vigtigste er, at du husker at få dine vitaminer via de rette kosttilskud. Det gør en forskel – en stor forskel.

ENGLISH

You have definitely noticed that I’m very focused on my  health – including keeping me healthy from the inside with the right vitamins. Of course with eating the right food, but we all know that it is easier said than done with a busy lifestyle.  And therefore I have my daily vitamin supplements. One of my focus areas in nutritional supplements – are the ones that make a difference for skin, nails and hair, and I’ve tried two different options. One of them is Silica Extra from Berthelsen Beauty Products, which is one product, with one daily capsule that helps in all three areas. The other option is the delicious gummies from Beauty Bears: SKIN, HAIR and NAIL vitamins – where you eat two tasty gummies every day, in total 6 pieces.

What’s the best? The result is the same, without a doubt.

Of course, the taste experience is the best with Beauty Bears gummies, which are delicious gummies containing natural colorants and flavors from fruit and cane sugar. In fact, the same company stands behind Berthelsen Beauty Products – which stands behind Beauty Bears: Dansk Farmaceutisk Industri. They have existed  for 40 years, and for sure knows what they are talking about. Why I mention this? Because they are so much S H I T out there of different kinds of vitamin gummies, thet I would NEVER eat. But these I will;)

Back to Silica Extra vs. Beauty Bears. In terms of convenience, the easiest of course is the one capsule from Silica Extra, yes, it’s only one day.

So, what’s the smartest thing for YOU?  If you, like me, take a variety of vitamins daily, I would definitely recommend Silica Extra. Conversely, if you only take a few individual vitamins – and maybe even have a “phobia” with tablets, pills etc. Then take Beauty Bears – because it’s really brilliant and tasty. Plus you can specialize in some areas – for example hair, and it’s regardless of age. In fact, I’ve got my dad to take HAIR vitamins, and he’s a good example, because he took NO vitamins before, and now he eats 2 HAIR gummies daily with clear results for his hair. They are also perfect for kids.

I hope this above gave you some more information on which option suits you – and the most important thing is, that you remember to get your vitamins through the right supplements. It makes a difference – a big difference.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's cooking ?