Backstage

What’s cooking ?

Hvad spiser jeg? Godt spørgsmål, og et spørgsmål jeg får stillet ret så ofte;) Specielt efter jeg i efteråret fortalte om livet med psoriasis – for her har kosten en afgørende betydning for at holde det nede. I det nye nummer af ugebladet TÆT PÅ inviterede jeg journalist Christel Bonde og fotograf Thomas Sjørup indenfor, lavede min yndlings sommermenu (spiser det dog både forår, sommer, efterår, vinter….) – og det er blevet til fire sider med lækre fotos og en masse gode historier fra mine oplevelser med mad. Lige fra da jeg fik et andehoved i min mad i Kina, til hvor jeg gerne ser mig selv gift – og til hvilken menu….

Hvad jeg serverede for TÆT PÅ vil jeg selvfølgelig ikke løfte sløret HELT for, men jeg kan afsløre at min dessert indeholder både sukkerfri lækkerier fra EASIS og søde sager fra Sv. Michelsen. Så der er noget for enhver;)

Artiklen blev selv sagt fotograferet i min lejlighed, og jeghar lige lyst til at dele lidt lækre fotos med Jer derhjemmefra. Læg mærke til mit smukke nye spisebord fra BOBO, mit OUTSTANDING maleri fra By Brachér – og så selvfølgelig smukke blomster fra Flower Tales – som jeg får levering fra hver uge.

Læs resten af artiklen og bliv inspireret til den perfekte sommermenu – få fat på det nye TÆT PÅ.

 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Tina
  5. juni 2018 den 15:57

  Virkelig flot sofa du har:-)
  Og hvor er det positivt at du spiser dig sundere med hensyn til din psoriasis.
  Der er gode råd til vigtige vitaminer og mineraler hos læge doktor Carsten Vagn-Hansen på http://www.radiodoktoren.dk
  Rigtig gode sommerdage ønskes og jeg på få fat på det blad:-)

 • Skriv kommentar