Backstage

SMARTEYES – SMART!

     

Går du med solbriller? Det tror jeg nok – specielt i det her gode vejr;) Går du også med briller? Det gør rigtig mange af os – inklusiv undertegnede. Derfor er jeg også helt vildt med konceptet bag SMARTEYES, hvor man kan designe sine egne solbriller og få sin styrke i. Da jeg for nogle uger siden søgte efter nye solbriller, fandt jeg straks frem til SMARTEYES, og faldt pladask for konceptet OG så til rigtig  gode priser. SMARTEYES har butikker over hele landet, og man kan bare komme forbi som det passer – men da de jo også er optiker, og da det er fem år siden jeg sidst fik mit syn tjekket – så bookede jeg en tid til synsprøve. Jeg bookede i Roskilde – kun 20 min fra København. Nemt og dejligt.

Da jeg ankom til butikken blev jeg – helt ærligt – lidt overvældet af alle de mange solbriller (og briller). Hold nu op et slaraffenland med lækre designs;) Så straks efter synsprøven, kastede jeg mig over, at prøve løs af de forskellige stel, for at finde frem til de helt rette. Jeg havde besluttet mig for to par solbriller – et par “rå” og et par “feminine”. Jeg fandt frem til stellet, valgte farve, glas og satte min bestilling i gang. Hele vejen igennem fik jeg super god service og sparring ift hvad der klæder mig og mit ansigt. Perfekt – og præcis som når vi hjælper vores kunder med smykkestyling. Efter to uger fik jeg en sms om at solbrillerne var kommet hjem – og afsted med mig til Roskilde i går.

Om jeg blev glad? YES, solbrillerne er SÅ perfekte – se resultatet herover – de rå og de feminine. Flotte ikk? Jeg er vild med dem:)

Læs mere om SMARTEYES  – og så på med solbrillerne, OG smykkerne;)

OBS: Du KAN også godt bestille et par solbriller hos SMARTEYES uden styrke – hvis du endnu ikke er begyndt at bruge briller;)

ENGLISH

Are you wearing sunglasses? I’m pretty sure you are;) Are you wearing glasses too? A lot of us are  – including me. Due to that fact I’m totally in love with the concept behind the store SMARTEYES –  where you can design your own sunglasses with integrated prescription glasses. I founded them, when I searched online for new sunglasses a few weeks ago, and I was immediately dragged by their concept AND good prices.  They have stores all over the country, and you can just pop by as you want. But since they are also opticians, and since it has been five years since I got my view checked – I booked a time for a vision test. I booked an appointment in their store in Roskilde – only 20 min from Copenhagen. Easy and nice.

When I arrived at the store, I was – quite honestly – a little overwhelmed by all the many sunglasses (and glasses). So many cool designs;) So immediately after the vision test, I started to try out the different frames to find out exactly the ones I liked. I had decided for two pair of sunglasses – a pair of “rock’n’roll” and a pair of “feminine”. I found the frame, choosed the color, glass and placed my order in the store. All the way through, I got super good service and information for which frames would be good for my face. Perfect – and exactly as we help our customers with jewellerystyling. I left the store, and two  weeks after I received and sms, saying the sunglasses had arrived for me.  So yesterday I went for them at the store in Roskilde.

If I became happy? YES, the sunglasses are SO perfect – see the result above –  both the  rock’n’roll and the feminine. Cool, right? I’m crazy about them 🙂

Read more about SMARTEYES – and wear the sunglasses AND  jewellery;)

NOTE: You can also order a pair of sunglasses at SMARTEYES without prescription glasses – if you have not yet started using glasses;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar