Backstage

PRAKTIKOPSLAG: Marketingspraktikant

Vi søger TO dygtige og engageret praktikanter, der er i gang med en uddannelse indenfor marketing, grafisk design eller digital kommunikation. Er det dig, og vil du have praktisk erfaring og udvide dit netværk? Så er et praktikophold hos os helt sikkert noget for dig.

Som praktikant hos os får du meget ansvar og et bredt indblik i marketing. Vi er en virksomhed i hastig udvikling og vi har hele tiden mange udviklingsprojekter i gang, som du også vil blive en del af.

Som praktikant er du en del af vores marketingsafdeling, der holder til på vores hovedkontor på Blegdamsvej, Østerbro.

Opgaverne vil være tilpasset dine specifikke kompetencer, men kan bl.a. andet være følgende:

  • Udarbejdelse af indhold til nyhedsbreve
  • Udvikling af website + opdatering
  • Visualiseringer, grafik og arbejde i PowerPoint, InDesign, m.m.
  • Markedsføring af konkrete kampagner eller events
  • Community Management, besvarelse af kundehenvendelser
  • Grafiske opgaver
  • Desk-research
  • Projektledelse på forskellige opgaver
  • Opdatering af diverse digitale platforme
  • Deltagelse i og planlægning af events

Vi forventer meget af vores praktikanter, og stiller høje krav til både ambitioner og passion. Vi forventer du er selvstændig og ansvarsbevidst, samtidig med at du er teamplayer. Vi går også meget op i, at forløbet skal styrke dine kompetencer. Din daglige kontaktperson fungerer også som mentor og vil løbende sikre din udvikling og læringsproces gennem praktikforløbet.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse, og at praktikken kan indgå som en del af dit uddannelsesforløb, eller du er måske nyuddannet og søger praktisk erfaring. Praktikopholdet er ulønnet og på minimum 4 måneder.

Send din ansøgning og CV eller evt. spørgsmål til Victoria McIntosh: info@jewlscph.com

Ansøgninger behandles løbende.

Start asap.

OBS: Vi søger TO praktikanter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar