Backstage

SPARKLING TEMPTATION

   

  

Funklende smykker, smukt undertøj, lækker sushi, drinks (serveret af hotte fyre), søde sager, balloner og ikke mindst en masse skønne kvinder. Det er lige præcis indholdet af en helt fantastisk aften vi havde forleden, da vi i samarbejde med CHANGE Lingerie inviterede til eventet SPARKLING TEMPTATION i Deres butik på Amagertorv. Butikken var proppet til randen med skønne kvinder og aftenen var i den grad en succes. God energi og glade kvinder der prøvede løs af både undertøj og smykker, for at finde præcis DET der klædte dem.

Aftenen  var så stor en succes (og der var endda venteliste på tilmeldinger), at vi planlægger at gentage i andre byer. Så vil du med, så tilmeld dig vores nyhedsbrev HER, og du vil blive inviteret med. Eventet er gratis – og JA der var også de LÆKRESTE goodiebags;)

Tak til alle gæsterne der deltog – og tak til vores sponsorerer:

Sushi Lovers for verdens bedste og mest friske sushi.

Easis for lækre søde (sukkerfri) sager

AM Breweries for lækre drinks (og lækre fyre;))

Bows & Ballons for de smukke balloner og ikke mindst ballonbuen.

Vi glæder os til at gentage succesen med Jer alleJ

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar