Backstage

TAN SMART

Sol og sommer – begge dele er lige om hjørnet. Heldigvis:) Sommer er også lig med en god kulør, og vi vil jo alle gerne have den PERFEKTE brune kulør. Jeg vil i hvert fald, og for at få den rette kulør, så starter jeg nu – dvs 4-5 uger inden sommeren for alvor sætter ind – med at tage Berthelsen BetaFactor.  Det er rigtig smart og forbereder min hud på at tage godt imod solens dejlige stråler.

BetaFactor indeholder helt konkret A-vitamin (Betacaroten) – som også er det der bla. giver gulerødder sin  farve. Derudover indeholder BetaFactor også C-vitamin, der hjælper  med dannelsen af ny collagen i huden og beskytter huden i mod oxidativt stress samt vedligeholder normal hud. Helt perfekt – og jeg tager en pille om dagen fra nu og til solsæsonen er slut.

Skal du også være brun på den rigtige måde? Så start med BetaFactor – få dem HER.

OBS: BetaFactor erstatter selvfølgelig ikke solcreme, det er selvsagt. Så husk at tage sol med måde og solcremen på.

OBS 2: Er du ryger? Så anbefaler Sundhedsstyrelsen at du holder dig fra Betacaroten. Endnu en grund til at stoppe med rygning – du får heller ikke den rette tan;)

Rigtig god sommer – nyd hvert et sekund af den:)

ENGLISH

Sun and summer – just around the corner. Fortunately:) Summertime is also time for a tan – and don’t we all want the PERFECT tan?  I do! And to get the perfect tan, I prepare my skin for the summer, by starting taking BetaFactor from Berthelsen 4-5 weeks before the summer starts for real – meaning I start right now with BetaFactor.  It’s really good and prepares my skin for the sun’s beautiful rays and getting the perfect tan.

BetaFactor is a food supplement with Beta-carotene (Vit. A) + C vitamin. Vitamin A (Beta-Carotene) contributes to the maintenance of normal skin – and BetaFactor contains carotenoids, which also provides carrots their color. Vitamin C contributes to the formation of collagen in the skin as well as the normal function of the skin – and the protection of cells against oxidative stress.

Absolutely perfect – so I take a pill a day from now and till the end of the summer.

Do you want to tan the perfect way also? Start with BetaFactor – get them HERE.

NB: BetaFactor does not replace sunscreen, of course.

NOTE 2: Do you smoke? The National Board of Health recommends that you stay away from Betacaroten. Another reason to stop smoking – you’re not getting the right tan;)

Have a lovely summer – enjoy every bit of it:)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar