Backstage

Ooooh SONY

Gadget-girl – det er mig. SONY-girl – det er også mig;) De sidste mange mange år har jeg været fast bruger af en SONY android, og der hersker absolut ingen tvivl. Det ER og bliver de bedste mobiltelefoner – de slår Iphones, Samsung osv med mileskridt. Hvorfor? Fordi de er SUPER nemme at bruge, kameraerne er de bedste, batteriet holder og designet er i top. Da min  mobiltelefon uden sammenligning er mit vigtigste arbejdsredskab, er det også vigtigt for mig hele tiden at have den bedste model, så jeg har altid den sidste nye model. Derfor er jeg nu den lykkelige ejer af den nye Sony Xperia XZ2 – som tog over fra min tidligere Sony Xperia XZ Premium.

Hvad er så det nye ved XZ2? Udover den har et endnu bedre batteri, så er designet nyt og lækkert – og telefonen har en super hurtig processor, der gør den hurtig til programskift, opstart af apps etc. Derudover er det også den første smartphone ever, hvor man har mulighed for 4K HDR filmoptagelse – smart for alle os der bruger optagefunktionen rigtig meget. OG så har telefonen 64GB intern hukommelse – vigtigt for en som mig, der tager mange billeder;) Kameraet er og bliver det bedste – med 19MP kamera (Iphone X haft 12MP…) og 5MP front-kamera. Telefonen fås i fire lækre farver – da det er forår og sommer om lidt, valgte jeg den lækre askepink nuance. Super smuk og elegant – jeg er og bliver stolt af at flashe min Sony. Nu Sony Xperia XZ2;)

Læs mere om Sony Xperia XZ2 HER

Nååå ja, som noget helt nyt – så besluttede jeg mig også denne gang for, at få fat på et par hovedtelefoner – helt præcis topmodellen Sony “True Wireless” in-ear headset. Og det var en god idé. Det lækre trådløse headset, kommer i en smart lille boks, hvor man kan lade dem op når de ikke er i brug – og så er der desuden ekstra små “dutter” med, så man kan finde den størrelse der passer ens øre. Perfekt! Jeg fik i dag for første gang taget dem i brug på en dejlig gåtur – og jeg må sige at deres “noise-cancelling” teknologi virker. Jeg kunne intet høre – kun lyden af musik i mine ører. Og da telefonen så ringede? Super nemt at besvare ved et klik på headsettet. Så jeg er fan – også af mit nye headset.

Læs mere HER.

OBS: Er du mangeårig bruger af Iphone (fordi det har været trenden….) og tænker, at det er besværligt at skifte fra Iphone til SONY? Så må jeg stoppe dig her. Jeg lover dig, det er nemt at bruge din nye SONY – og du vil ikke fortryde det et sekund. Er du ligesom mig afhængig af din MacBook – så skal du heller ikke bekymre dig et sekund, for den synkroniserer fuldstændig som hvis du bruger en Iphone. Eneste forskel er at du bruger Google Calender frem for ICalender. Og det går vidst nok;)

Så ja, der er ingen undskyldning – lad SONY være dit næste køb af en smartphone.

ENGLISH

Gadget-girl – that’s me. SONY-girl – that’s me too;) The last many many years I’ve been addicted to having a SONY android, and there is absolutely no doubt. SONY have the best smartphones – they beat Iphones, Samsung etc. Why? Because they are SUPER easy to use, the cameras are the best, the battery stays forever  and the design is super nice. Due to the fact that my smartphone is my most important tool in my life, it’s also important for me to always have the best model with the newest technology. That’s why I’m now the happy owner of the new Sony Xperia XZ2 – which took over from my former Sony Xperia XZ Premium.

What’s new about XZ2? Besides it has an even better battery, the design is new and so cool – and the phone has a super fast processor that makes it fast for program change, launch of apps etc. In addition, it’s also the first smartphone ever where you have the option of 4K HDR movie recording – perfect for all of us recording quite a lot…. AND then the phone has 64GB of internal memory. The camera has 19MP (Iphone X had 12MP …) and 5MP front camera. So yes, it’s the best!

The phone is available in four delicious colors – and since it’s spring and summer coming up, I decided to go for the beautiful ash pink.  Super beautiful and elegant – and I will proudly continue to flash my SONY. Now Sony Xperia XZ2;)

Read more about the Sony Xperia XZ2 HERE.

OOOH by the way,  I also decided to get a pair of headphones – their topmodel called “SONY True Wireless” in-ear headset. And that was a good idea. This cordless headset comes in a smart little box where you can recharge it up when not in use – and then there’s also extras of the small “caps” so you to find the size that suits your ear. Perfect! Today, I used the headset for the first time, when going for a nice walk – and I have to say, that their noise-canceling technology works. I could not hear anything – just the sound of music in my ears. And when the phone rang? Super easy to answer by clicking on the headset. So I’m a fan – also of my new headset.

Read more HERE.

NOTE: Are you a longtime user of an Iphone (because it has been the trend ….) and think that it’s difficult to switch from Iphone to SONY? Then I have to stop you here. I promise you, it’s easy to use your new SONY – and you will not regret it for a second. If you’re like me, depending on your MacBook, you should not worry for a second, because it completely synchronizes as if you’re using an Iphone. The only difference is that you use Google Calender rather than the calendar. And it goes without saying;)

So yes, there is no excuse – let SONY be your next purchase of a smartphone.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar