Backstage

MY BIRTHDAY / 34% OFF

WUHUUUUUU det er min FØSSER (11. april) – 34 år, og ingen grå hår;) Jeg ELSKER at have fødselsdag OG i år giver jeg den ekstra gas. Jeg inviterer nemlig både til ÅBENT HUS i vores butik på Blegdamsvej 104A, Kbh Ø OG vi har 34% på ALLE smykkerne i alle vores butikker og online HELE dagen. YES, du hørte rigtigt  – 34%….

Tænk sig når jeg bliver 100 år – så bliver det gratis for Jer (og dyrt for mig…) at have føsser;)

ALLE er velkomne til at kigge forbi til ÅBENT HUS – jeg er der selvfølgelig selv og vi byder på lækre lagkager fra Lindholms Kager, drinks fra AM Breweries – og så er der pyntet op med balloner fra Bows & Balloons og smukke blomsterdekorationer fra Tara Lunddahl Creative.

JA, jeg ELSKER at have føsser – og ikke mindst fest og farver. Det er der vidst ingen der er i tvivl om;)

Ses vi?

Ses vi ikke på Blegdamsvej, så husk de 34% er i ALLE butikkerne og ONLINE (SHOP HER).

ENGLISH

WUHUUUUUU it’s my BIRTHDAY (April 11th) – 34 years and no grey hair;) I LOVE having birthday AND this year I’m going extra ALL in… I’m inviting everyone for OPEN HOUSE in our store at Blegdamsvej 104A, Copenhagen AND we have 34% off on ALL jewellery in all our stores and online throughout the day. YES, you heard right – 34% ….

Imagine when I’m 100 years old – it’s free for you (and expensive for me …) to have birthday;)

EVERYONE is welcome to join our OPEN HOUSE – I’m of course there myself, and we’re serving delicious cakes from Lindholms Cakes, drinks from AM Breweries – and there’s decorated with balloons from Bows & Balloons and beautiful flower arrangements from Tara Lunddahl Creative .

YES, I LOVE to celebrate my birthday – it’s a party, it’s perfect:)

Join me?

If you’re not popping by for OPEN HOUSE at Blegdamsvej, remember that the 34% OFF is in ALL stores and ONLINE (SHOP HERE).

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar