Backstage

VEGGIE STYLE / LikeMeat

Det ser lækkert ud ikk? Sundt, lækkert og ikke mindst super nemt at lave. Jeg bliver meget meget ofte spurgt om, hvad jeg spiser – hvordan jeg holder mig sund og får god energi. Kodeordet er ordentlig mad med god næring. Dvs ikke mindst proteiner. I disse tider, hvor vi alle er bevidste om, at vi ikke bør spise kød dagligt – så er LikeMeat’s produkter geniale som protein-kilde. De laver en masse forskellige veganske alternativer til kød – alle er super lækre og velsmagende.

Min egen favorit er “Chicken Style Chunks” der er et alternativ til kylling. Jeg køber det på frost og steger 5 min på panden – og vupti der er “kylling” til mig. Salaten du ser på billedet herover er en af mine favoritopskrifter med de lækre chunks – der alt i alt tager ca 10 min at lave og smager SÅ godt. Så here you go – en lækker opskrift på sund og velsmagende salat. De lækre chunks er veganske, men min salat er dig ikke helt vegansk, da jeg har kommet feta på og spiser en yougurt-dressing til. Men er du veganer, så kan du udelade de to dele og bruge veganske alternativer.

Salat a la Mai:

Indkøbsliste (2 personer)

 • 1 pakke LikeMeat Veggie Chicken Style Chunks (frost)
 • 1 rød peber
 • 1 gul peber
 • 1 pose salat
 • 7-8 cherrytomater
 • 1 bundt friske asparges
 • 2 avocadoer
 • 1 bøtte feta tern
 • 1 citron
 • 6-7 spsk 2% yougurt
 • Pinjekerner
 • soltørrede tranebær

Fremgangsmåde

Start med at skylle salaten, skær peberfrugterne i tern og tomaterne i halve. Svits de friske asparges på en varm pande og herefter steg de lækre Chicken Chunks på panden i ca 5 minutter til de får en gyldenbrun overflade. Anret salaten med salat i bunden, så asparges, peberfrugter, chicken chunks og avocado. Drys med feta, pinjekerner og tranebær som du har lyst til. Jeg kan selv godt lide ekstra meget feta;)

Server salaten med en dressing af 2% yougurt rørt med citron, salt og peber.

SO easy – SÅ lækkert.

OBS: Hvor køber man LikeMeat? I Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Irma.

Læs mere om LikeMeat og alle deres forskellige produkter HER.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar