HOME SWEET HOME

GIVEAWAY

Kvinder ER kvinder bedst! Det er og bliver der ingen tvivl om. Ja for fa’en – jeg er vild med mænd. Hvem er ikke det;) Men når det kommer til stykket, så er dem der forstår mig bedst…. KVINDER. Rigtig mange kvinder har gennem tiden hjulpet mig både ift forretning og på den private front. Jeg har selv hjulpet rigtig mange kvinder og gør det fortsat. Selvfølgelig har jeg også mange dejlige mænd i mit netværk – bla. min bror og far;) Men dem der forstår mig allerbedst er og bliver kvinder. Til hverdag gør jeg mit for at inspirere andre kvinder til at fokusere på deres styrke, til at kaste sig ud i det de brænder for og drømmer om. Drømme er til for at blive realiseret – ikke for at blive ved drømmene… For at understrege den styrke vi kvinder har – sammen og alene – så lancerede jeg for flere år siden POWERtegnet med sangerinden AURA. Et tegn der kombinerer hjertet, peace og kvindetegnet i ét. Et symbol på kvinders styrke – et MEGET vigtigt symbol der ALDRIG går af mode…. I forbindelse med Kvindernes Kampdag d. 8 marts har jeg lavet en lækker lille konkurrence – hvor du kan vinde to POWER UNIQUE halskæder, én til dig og én til en anden POWERkvinde… Samlet værdi er 2698 kr.

Se alle vores POWERsmykker HER

Konkurrencen er på min Instagram-profil – så skynd dig ind på den HER.

God fornøjelse og HUSK du er fantastisk, du er stærk og VI er stærke sammen. OG vi finder os ikke i bullshit og manglende ligestilling, vel? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME SWEET HOME