Backstage

WARM FEETS – GREAT GREENLAND

Det er jo SÅ koldt for tiden – jeg kan (næsten) ikke tænke en sammenhængende tanke…. Og dog, det kan jeg – hvis jeg sørger for at pakke mig rigtig godt ind. Det betyder bla. at jeg straks jeg er indendøre, smider skoene og hopper i verdens BEDSTE sutter, nemlig dem du ser herover fra Great Greenland. Udover de er super smukke – et lille pelsdyr – så er de dejligt varme. De er lavet i sort sælskind og med en flot fyldig tanuki (mårdyr) kant og foret med rulam. De er SÅ lækre og koster kun 775 kr. – hvilket er billigt for et par håndsyede hjemmesko i ægte sælskind. Se dem HER.

Great Greenland har også lavet dem i flere andre varianter – inklusiv børnemodeller. HVIS jeg havde en lille pige, så skulle hun da helt sikkert have dem i rød… Se hele udvalget af lækre sælskinds hjemmesko fra Great Greenland HER.

PS: Husk at alle produkter – lige fra pelsjakker til hjemmesko – hos Great Greenland er lavet med sælskind som er en del af en større “fødekæde” i Grønland, vor sælfangst indgår som en del af en større helhed, hvor ALT fra sælerne bruges. Af samme grund er grønlandsk sælskind lovligt at sælge i EU qua den såkaldte INUIT-undtagelse. Jeg har skrevet herom tidligere – læs HER – og gå roligt med sælskind fra Grønland.

Nååå ja hvad jeg ellers varmer mig med i det kolde vejr? Et lækkert cashmere tørklæde fra Elsa Adams Handmade – faktisk sover jeg endda med det på. Det gør jeg trods alt ikke med mine hjemmesko – og ej heller med de sorte bangles på billedet, der dog passer perfekt til et “hyggeligt” og råt look.

God aften derude – og hold Jer varme;)

ENGLISH

It’s so cold at the moment – I can hardly think of a coherent thought …. And yet, I can – if I make sure to pack myself up very well. So immediately when I’m indoors, I’m throwing off my shoes and jumping into the world’s BEST SLIPPERS – the ones you see above from Great Greenland. Besides that they are super beautiful – a little fur animal – they are very warm. They are made of black sealskin and with a nice full tanuki edge and lined with lamb. They are SO nice and cost only 104,18 EURO – which is cheap for a pair of handmade slippers in real sealskin. See them HERE.

Great Greenland has also made them in several other variants – including children’s models. IF I had a little girl, she would surely have them in red … See the whole range of cute slippers from Great Greenland HERE.

PS: Remember that all products – from coats to slippers – at Great Greenland are made with sealskins that are part of a larger “food chain” in Greenland. For the same reason, Greenlandic sealskins are lawfully sold in the EU with the so-called INUIT exemption. I have written earlier about this – read HERE – and wear only sealskins it they are from Greenland.

Anyway, what else do I do to  warm up in the cold weather? I’m constantly wearing a cashmere scarf from Elsa Adams Handmade – I actually even sleep with it. After all, I do not sleep  with my slippers – nor with the black bangles on the picture, but they fits perfectly with a “cozy” and raw look.

Have a lovely evening – keep warm;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar