Afternoon Tea at Céleste / The Lanesborough London

WARM FEETS – GREAT GREENLAND

Det er jo SÅ koldt for tiden – jeg kan (næsten) ikke tænke en sammenhængende tanke…. Og dog, det kan jeg – hvis jeg sørger for at pakke mig rigtig godt ind. Det betyder bla. at jeg straks jeg er indendøre, smider skoene og hopper i verdens BEDSTE sutter, nemlig dem du ser herover fra Great Greenland. Udover de er super smukke – et lille pelsdyr – så er de dejligt varme. De er lavet i sort sælskind og med en flot fyldig tanuki (mårdyr) kant og foret med rulam. De er SÅ lækre og koster kun 775 kr. – hvilket er billigt for et par håndsyede hjemmesko i ægte sælskind. Se dem HER.

Great Greenland har også lavet dem i flere andre varianter – inklusiv børnemodeller. HVIS jeg havde en lille pige, så skulle hun da helt sikkert have dem i rød… Se hele udvalget af lækre sælskinds hjemmesko fra Great Greenland HER.

PS: Husk at alle produkter – lige fra pelsjakker til hjemmesko – hos Great Greenland er lavet med sælskind som er en del af en større “fødekæde” i Grønland, vor sælfangst indgår som en del af en større helhed, hvor ALT fra sælerne bruges. Af samme grund er grønlandsk sælskind lovligt at sælge i EU qua den såkaldte INUIT-undtagelse. Jeg har skrevet herom tidligere – læs HER – og gå roligt med sælskind fra Grønland.

Nååå ja hvad jeg ellers varmer mig med i det kolde vejr? Et lækkert cashmere tørklæde fra Elsa Adams Handmade – faktisk sover jeg endda med det på. Det gør jeg trods alt ikke med mine hjemmesko – og ej heller med de sorte bangles på billedet, der dog passer perfekt til et “hyggeligt” og råt look.

God aften derude – og hold Jer varme;)

ENGLISH

It’s so cold at the moment – I can hardly think of a coherent thought …. And yet, I can – if I make sure to pack myself up very well. So immediately when I’m indoors, I’m throwing off my shoes and jumping into the world’s BEST SLIPPERS – the ones you see above from Great Greenland. Besides that they are super beautiful – a little fur animal – they are very warm. They are made of black sealskin and with a nice full tanuki edge and lined with lamb. They are SO nice and cost only 104,18 EURO – which is cheap for a pair of handmade slippers in real sealskin. See them HERE.

Great Greenland has also made them in several other variants – including children’s models. IF I had a little girl, she would surely have them in red … See the whole range of cute slippers from Great Greenland HERE.

PS: Remember that all products – from coats to slippers – at Great Greenland are made with sealskins that are part of a larger “food chain” in Greenland. For the same reason, Greenlandic sealskins are lawfully sold in the EU with the so-called INUIT exemption. I have written earlier about this – read HERE – and wear only sealskins it they are from Greenland.

Anyway, what else do I do to  warm up in the cold weather? I’m constantly wearing a cashmere scarf from Elsa Adams Handmade – I actually even sleep with it. After all, I do not sleep  with my slippers – nor with the black bangles on the picture, but they fits perfectly with a “cozy” and raw look.

Have a lovely evening – keep warm;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afternoon Tea at Céleste / The Lanesborough London