Backstage

SENSITIVE SKIN?

Vi har det stort set alle – sensibel hud. Faktisk beskriver næsten halvdelen af verdens befolkning deres hud som sart/sensibel – flere endda meget sart. Jeg er selv en del af den pulje – jeg har både sart hud OG psoriasis. En kombination der gør jeg skal passe ekstra meget på min hud og pleje den bedst muligt. Derfor har jeg i mange mange år været stamkunde hos Dermalogica, deres produkter er og bliver de bedste (læs om min daglige hudpleje HER).

Qua min daglige hudplejerutine, har jeg en meget smuk hud. Men det kan alligevel ikke undgås at min hud – som de fleste andres – blusser op og bliver irriteret hvis jeg er stresset, spiser forkert etc. Til at afhjælpe dette har Dermalogica netop lanceret UltraCalming Duo, der består af to produkter: Barrier Defense Booster og Calm Water Gel. Disse to produkter samarbejder på én gang med at afhjælpe den irritation der måtte være OG fjerne fremtidig opblussen. Helt perfekt og til glæde for de fleste. Selv for dig der ikke synes din hud er sart, så vil duoen gøre godt. Udover at den plejer og lindrer irriteret hud, så er den også med til at skabe en beskyttende barriere mod miljømæssige påvirkninger og dehydrering som vi – uanset hudtype – ikke kan undgå (forurening, kost, stress).

Hvordan jeg bruger den? I forlængelse af min daglige hudplejerutine morgen og aften, drypper jeg først 6-10 dråber af olie-boosteren Barrier Defense Booster i håndfladen, gnider hænderne sammen og duppe på ansigt, hals og bryst (du kan også blande den med din hudcreme). Derefter tager jeg den gelé-agtige Calm Water Gel og trykker en smule i håndfladen, gnider hænderne sammen for at aktivere gelen og dupper så også denne på ansigt og hals.

Husker du også at passe på din hud?

Lov mig at passe på din hud, ligesom du helt sikkert tænker over din kost, motion etc. Huden er kroppens smykke – just say’in…

OG jeg kan prale med, at i en alder af snart 34 – så tror de fleste jeg er 25 fordi min hud er så fin. Med tak til Dermalogica – og selvfølgelig mine gener;)

ENGLISH

Almost everyone has it – sensible skin. In fact, half of the world’s population describes their skin as delicate / sensible – more even very sensible. I’m a part of that – having both sensible skin and psoriasis, and I need to take extra care of my skin. Therefore I’ve been totally addicted to Dermalogica for many many years – their products are and will be the best (read about my daily skincare HERE).

Due to my daily skincare routine, I have a very beautiful skin. But it can not be avoided that my skin – like most others – gets irritated if I’m stressed, eating wrong etc. To avoid this, Dermalogica has just launched the UltraCalming Duo, which consists of two products: Barrier Defense Booster and Calm Water Gel. These two products collaborate at once to alleviate the irritation that may be there AND remove future blowouts. Absolutely perfect and to the delight of most of us. Even for you who do not think your skin is sensible, the duo will do well, since it also helps creating a protective barrier against environmental impacts and dehydration, which we – regardless of skin type – can not avoid (pollution, diet, stress).

How do I use it? In addition to my daily skincare routine morning and evening, I first disspense 6-10 drops of the oil booster Barrier Defense Booster into the palm of my hand, rub my hands together and pats them gently on my face, neck and chest (you can also mix it with your moisturizer). Then I take the gel Calm Water Gel and squeeze a little in my palm, rub my hands to activate the gel and then apply it gently on my face and neck.

Do you also remember to take care of your skin? Promise me to take care of your skin, just as you definitely think about your diet, exercise etc. The skin is the body’s jewelry – just say’in …

AND I can say that, at the age of almost 34 – most people think I’m 25 because my skin is so nice.

Thanks to Dermalogica – and of course my genes;)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar