Backstage

NORD no. 27 – my PORTRAIT

Jeg er MEGET stolt over, at jeg denne måned er portrætteret i NORDmagasinet nr. 27 med en ærlig artikel og flotte billeder. Jeg fortæller om mit liv – hvad der betyder noget for mig, hvad jeg har oplevet – privat som arbejdsmæssigt – på godt og ondt. Lige fra den svære kærlighed, til overfald og tætte familiebånd.

Billederne til portrættet er taget på Søllerød Kro – et stenkast fra mit barndomshjem – der betyder meget for min familie og mig, hvor vi ofte spiser en lækker middag, holder store fester og i det hele taget føler os “hjemme”.

Se artiklen herover og læs hele NORDmagasinet nr. 27 HER. Du kan selvfølgelig også få et trykt NORDmagasin i vores butikker i Hellerup eller på Blegdamsvej. NORDmagasinet er et helt igennem fantastisk magasin for Nordsjælland, der fortæller om alle de lækre butikker og hvad der sker i området – lige fra de bedste restauranter til events etc. Og nu også min historie;)

Rigtig mange har allerede spurgt mig, hvor mit tøj er fra – so here it goes:

Side 2: Hat fra Ann Wiberg Couture / kjole fra Elvira by Cordelia.

Smykker: CIRCUM FLASH (549DKK) ring – ROTUND FLASH (1149DKK) ring  – ROTUND FLASH (1949DKK) armbånd – ROTUND HANG FLASH (2399DKK) øreringe.

Side 3: Sælskindspels fra Great Greenland / cashmere tørklæde fra Elsa Adams handmade.

Smykker: MAJESTIC (3199DKK) øreringe med grå månesten.

Side 4: Fantastisk blondekjole fra Elsa Adams Handmade.

Smykker: GEM CLUSTER (5899DKK) øreringe med lilla ametyst ædelsten – PURE GEM (1199DKK) ring med lilla ametyst.

Side 5: Smuk smuk kjole fra Ann Wiberg Couture.

Smykker: DIVA (16.699DKK) diamantøreringe med diamanter og hæmatit ædelsten – SUPERIOR (7799DKK) diamantring med diamanter og hæmatit ædelsten  – ECLIPSE HEMATITE (23.999DKK) diamantarmbånd med diamanter og hæmatit ædelsten.

Side 6: Kjole fra Love Moschino.

Smykker (og briller): MAJESTIC (3199DKK) øreringe med rubin ædelsten – IRIS (198DKK) læsebriller.

Credits:

Fotograf: Jacob Christian Hansen

Hår & Makeup: Malene Windekilde / The Powder Room

Journalist: Camilla L. Mors

Redaktør: Rina Mardahl

PS: Kom med backstage og se en video fra da vi skød de lækre fotos. Se den HER.

ENGLISH

I’m very proud that I’m featured in a six pages article this week in the magazine NORD. It’s a really cool article, in which I’m being very earnest about my life, ups and downs – and not least the love…. It’s in danish – but enjoy the pictures above – not least the jewellery;)

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  23. februar 2018 den 9:41

  Meget flot artikel og meget smukke billeder til NORDmagasinet:-)
  Det kan du bryste dig af og handlekraftig går jeg også selv ind for:_)

  • Mai Manniche
   Svar
   Mai Manniche
   23. februar 2018 den 19:16

   Tusind tak for de søde ord:)

  Skriv kommentar