Backstage

THE LANESBOROUGH LONDON

 

  

Velkommen hjem Miss Manniche…. Ja, det føltes helt som at komme hjem – da jeg i weekenden boede på det 5-stjernede hotel The Lanesborough i London. Jeg rejser meget og helt ærligt – det må være alderen – så er jeg nået dertil, hvor jeg simpelthen ikke gider at rejse, hvis ikke det er et 5-stjernet hotel. Forkælet? Nej, jeg kalder det bevidst:) Da jeg er helt vild med London og er der 1-2 gange årligt,  har jeg derfor efterhånden også prøvet en del af deres lækre hoteller – og oven på weekendens ophold er der ingen tvivl. Jeg har fundet hjem i London!

The Lanesborough er på alle måder perfekt. Location er lige ved Hyde Park, perfekt centralt og tæt på shopping og kulturlivet. Maden er tip top – både morgenmad, frokost, aftensmad og Afternoon Tea nydes på Michelin-restauranten Céleste.  Baren er perfekt – hyggelig og cool på den engelske måde. Det hele toppes med en lækker SPA-afdeling, hvor der er både pool og gym. Kort sagt, The Lanesborough har alt hvad man kan ønske sig – inklusiv en fantastisk service. Vi havde endda en privat butler, dejligt.

Værelserne er selvfølgelig helt afgørende – ikke mindst sengene. Også her var der ikke en finger at sætte på hotellet, og vores værelse var SÅ lækkert. Luksus på den engelske måde, når det er bedst. Jeg er ikke til de der “fancy” hoteller med glasdør til værelset, det har jeg aldrig forstået;) Det skal være stilet, hyggeligt og luksuriøst – og man skal føle sig hjemme. Det gjorde jeg – hjemme i London.

Skal du til London? Så book dit næste ophold på The Lanesborough – jeg lover dig, det vil du ikke fortryde. Ikke et sekund.

God tur:)

ENGLISH

Welcome home Miss Manniche …. Yes, it felt like coming home – when I spent the weekend at the 5-star hotel The Lanesborough in London. I travel quite a lot, and very honestly – it must be my age – I’ve reached a point in my life, where I simply don’t want to travel, unless it’s a 5-star hotel. Spoiled? No, I call it consciously:)

Since I’m totally in love with London and go there minimum 1-2 times a year, I have tried a number of their 5-star hotels, and on after this weekends stay there is no doubt. I have found a home in London!

The Lanesborough is in every way perfect. Location is just off Hyde Park, perfectly central and close to shopping and cultural life. The food is tip top – breakfast, lunch, dinner and Afternoon Tea are enjoyed at the Michelin-starred restaurant Céleste. The bar is perfect – nice and cool in the English way. It’s all topped with a delicious SPA section, with both a pool and gym. In short, The Lanesborough has everything you could wish for – including an amazing service. We even had a private butler, lovely.

The rooms are of course absolutely essential – not least the beds. Also here there was not a finger to put on the hotel and our room was SO delicious. Luxury in the English way at its best. I’m not into those “fancy” hotels with glass doors between the room and bathroom – I’ve never understood that;) The room has to be stylish, cozy and luxurious – and you have to feel at home. I did that – at home in London.

Are you going to London? Book your next stay at The Lanesborough – I promise you, you will not regret it. Not a second.

Good trip:)

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar