Backstage

The Disaster Artist

Indrømmet. Jeg har ikke set kultfilmen “The Room” – også kendt som “The Greatest Bad Movie Ever” fordi den simpelthen er så ufattelig dårlig, at den er hysterisk sjov. Har du set den? Efter at have været til gårsdagens gallapremiere på “The Disaster Artist” i Empire Bio, så føler jeg dog – næsten – at jeg har set “The Room”. “The Disaster Artist” skildrer nemlig historien bag “The Room” – og hvordan de to venner – den excentriske (mystiske) Tommy Wiseau og den usikre aspirerende skuespiller Greg Sestero går imod alle odds og indspiller deres helt egen film “The Room”.  Den vildeste, den mærkeligste – og en ufattelig dyr film at producere. Men produceret bliver den, og filmen fortæller på godt og ondt hvad det vil sige at følge sine drømme. James Franco har instrueret og spiller hovedrollen som Tommy – mens hans bror Dave Franco spiller Greg Sestero. Og hysterisk morsom, det må man sige at “The Disaster Artist” er. Jeg var afsted til premieren med min far, og hold nu kæft vi morede os godt og grundigt. Tommy og Greg er på hver deres måde så vanvittige og bliver af Franco-brødrene skildret på sjoveste vis. Det er så vildt, så langt ude og helt fantisk sjovt, at få et indblik i hvad der drev de to til at lave filmen. Så syret! Hvad jeg fik ud af filmen? For det første skal jeg da helt sikkert lige have set “The Room” – og for det andet blev jeg bekræftet i, at man skal følge sine drømme. Koste hvad det vil – og selvom nogle måske griner af dig…

I forbindelse med gårsdagens premiere var Greg Sestero kommet et smut til København og efter filmen svarede han på spørgsmål fra salen. Meget interessant, og der er ingen tvivl om, at han er ufattelig stolt af den status “The Room” har fået. Der er da heller ikke mange film der får æren af at blive til en kult-klassiker. Well done – og god fornøjelse til Jer alle når I går ind og ser “The Disaster Artist”.

“The Disaster Artist” har premiere d. 1/2 – læs mere HER.

OBS: læg lige mærke til mine smukke øreringe – de er fra forår/sommer kollektionen: MAJESTIC med grå månesten i sølv (3199 kr.)

Mit look var med top fra LoveMoschino, leggings fra Joseph og blazer fra Alexander McQueen. Hår og makeup af Maryam Shahali

ENGLISH

Granted. I have not seen the movie “The Room” – also known as “The Greatest Bad Movie Ever” because it’s simply so unbelievably bad that it’s hysterical fun. Have you seen it? After having been to yesterday’s premiere at “The Disaster Artist” in Empire Bio, I feel – almost – that I’ve seen “The Room”. “The Disaster Artist” tells the story of “The Room” – and how the two friends – the eccentric (mysterious) Tommy Wiseau and the uncertain aspiring actor Greg Sestero go against all odds and record their very own movie “The Room”. The wildest, the strangest – and an incredibly expensive film to produce. But they manage to produce it, and the film shows what it means to follow your dreams. James Franco has directed and plays the lead role as Tommy – while his brother Dave Franco plays Greg Sestero. And hysterically funny, one must say that “The Disaster Artist” is. I went to the premiere with my dad and OMG, we did for sure have a blast. Tommy and Greg are both so crazy and are portrayed by the Franco brothers in the most fun way. It’s so wild, so far out and totally fun, to get an insight into what drives the two to make the movie. So crazy! What I got out of the movie? First of all, I have to watch “The Room” – and secondly, I was confirmed in following my dreams, no matter what it takes – and though some may laugh at you …

In connection with yesterday’s premiere, Greg Sestero had come to Copenhagen and after the movie he answered questions from the audience. Very interesting and there is no doubt, that he is unbelievably proud of the status “The Room” has gained. There are also not many movies that get the honor of becoming a legend. Well done – and enjoy the movie “The Disaster Artist”.

Read more about “The Disaster Artist” HERE.

NOTE: Notice my beautiful earrings – they are from our spring/summer collection: MAJESTIC with gray moonstone in silver (3199 kr.)

My look was with a top from LoveMoschino, Joseph’s leggings and blazer from Alexander McQueen. Hair and makeup by Maryam Shahali

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar