Backstage

PRAKTIKOPSLAG: PR og Marketing

JEWLSCPH søger praktikanter til PR og marketing

Er du vild med smykker? Brænder du for at markedsføre et stærkt brand? Kunne du tænke dig at være med til at markedsføre JEWLSCPH på sociale medier og arbejde med PR, influencer marketing, samt digital og visuel kommunikation? Så er du måske en af JEWLSCPHs nye praktikanter.

PR og marketing er en vigtig del af vores hverdag og som praktikant hos JEWLSCPH i vores PR- og marketingteam, får du mulighed for, at afprøve dine faglige evner. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, hvilket giver dig en masse erfaring og ikke mindst indflydelse og sparring med teamets erfarne medarbejdere. Ikke to dage er ens – og at være praktikant hos os er sjovt og lærerigt.

Som PR – og marketingspraktikant vil dine typiske arbejdsopgaver være:

 • Medvirke til udarbejdelse af content og storytelling på digitale platforme
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve
 • Eksekvering af social medieplan
 • Kontakt og samarbejde med relevante influencers
 • Håndtering af PR udlån
 • Analytiske rapporteringer
 • Diverse ad hoc opgaver

Din profil

Du er studerende på en videregående uddannelse og praktikken kan indgå i dit uddannelsesforløb. Grundet travlhed på kontoret, er det vigtigt at du er selvstændig og at du følger dine arbejdsopgaver helt til dørs . Vi søger derfor to praktikanter med følgende kvalifikationer:

 • Du har faglig interesse inden for marketing og PR
 • Du har 100 % styr på sociale medier , særlig Instagram og Facebook
 • Du har nemt ved at sætte dig ind i digitale systemer og programmer
 • Du har masser af gode og kreative idéer og er frem for alt initiativrig

Om os og ansøgningsforløbet

JEWLSCPH har kontor på Blegdamsvej på Østerbro – hvor vi også har en butik. Derudover har vi butik i Hellerup og Århus. Vi er 12 medarbejdere fordelt på de tre adresser.

Praktikforløbet er ulønnet da vi forventer du er under uddannelse og dermed får SU. Er du ikke under uddannelse kompenserer vi praktikløn ift SU sats. Det er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Der er en gratis frokostordning inkluderet. Du skal kunne være hos os i minimum 3 måneder med opstart i februar/marts 2018.

Lyder stillingen som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til: Victoria McIntosh / info@jewlscph.com

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar