Backstage

Ooooh YES!

Passer du på dig selv? Det gør jeg – eller jeg prøver i hvert fald;) Et vigtigt punkt på min “passer på mig selv”-liste er, at forkæle mig selv og min krop med god pleje. Ja, i dagligdagen med de helt rette hudplejeprodukter – men minimum én gang månedligt med en super god ansigtsbehandling. Her kommer kosmetiker/hudterapeut Stefan Tølbøll, der har skønhedssalonen Element Copenhagen, ind i billedet. Hos ham har jeg fået øjnene op for den sindsygt gode oxygen behandling fra det danske mærke DermaOXY, som i den grad giver huden et boost af fugt ved, at tilføre en stor mængde af hyaluronsyre, der binder fugt 1000 gange sin egen vægt, og sikrer en genuin gennemfugtning af huden. Bom!

Jeg var i dag forbi Stefan til en tiltrængt behandling – for selvom jeg bruger en god daglig hudpleje, så kan det ikke undgås at huden i denne kulde, har brug for ekstra pleje – og jeg siger jer, nu har jeg igen hud som en baby. I LOVE IT.

Jeg kombinerer min ansigtsbehandling med 1,5 times massage – 2,5 perfekte og meget afslappende timer. I virkeligheden ikke lige noget der passer ind i min travle kalender, men jeg SKAL – og DU skal – passe på os selv. Og de timer fortryder jeg ikke et splitsekund, nope – jeg går derfra glad og fro, og glæder mig til næste gang.

OBS: Er du under uddannelse? Det er ikke en undskyldning – for selv med lidt færre penge på kontoen kan du passe på dig selv. Stefan tilbyder nemlig 20% studierabat alle mandage og tirsdage.

Udover oxygen behandlingen har Stefan også alle mulige andre lækre behandlinger såsom Sugaring (hårfjerning med sukker), threading af bryn (hårfjerning med tråd), kropsbehandlinger og mange andre slags ansigtsbehandlinger, såsom Dermaroller behandlinger (original Dermaroller) kemiske peelinger, samt skræddersyede behandlinger til enhver hudtype og tilstand med produkter fra Bioelements, som han er den eneste i Danmark, der behandler med…. OG det er også for mænd – faktisk kom jeg lige efter, at en mand havde fået samme behandling som mig. Og han strålede i den grad. Så bare kom afsted – forkæl dig selv, uanset om du har travlt, er mand, på SU etc;)

Læs mere om ELEMENT COPENHAGEN her – og specifikt om “min” oxygen-behandling DermaOXY her.

ENGLISH

Are you looking after yourself? I am – or at least trying to;) An important point of my “taking-care of myself” list is to spoil my body with extra good care. Yes, this means on a daily basis using the best skin care solutions – but I combine it with having at least one treatment a month at a professionel skin therapist. And here comes the cosmetics / skin therapist Stefan Tølbøll, who has the beauty salon Element Copenhagen, into the picture. With him, I’ve learned about the AMAZING facial oxygen treatment from the Danish brand DermaOXY, which, to the extent, gives the skin a boost of moisture by adding a large amount of hyaluronic acid that binds moisture 1000 times its own weight and ensures a genuine dehydration of the skin. Boom!

Today, I went to Stefan for an treatment – so needed in this cold weather. Since even though I use a good daily skin care, the skin needs extra care in this cold season – and I tell you, I have skin again like a baby . I LOVE IT.

I combine my facial with 1.5 hours of massage – 2,5 perfect and very relaxing hours. In fact, not just anything that fits into my busy calendar, but I MUST – and YOU must – take care of ourselves. And those hours I do not regret a split second, no, I’m happy and already looking forward to next time.

NOTE: Are you studying? It’s not an excuse – for even with a little less money in your account, you can take care of yourself. Stefan offers 20% study discounts all Mondays and Tuesdays.

In addition to oxygen treatment, Stefan has other super delicious treatments such as Sugaring, Hair Threading, Hair Treatments, Body Treatments and many other types of facial treatments, such as Dermaroles treatments (Original Dermaroles), Chemical Peels, and tailor-made treatments for any skin type and condition with products from Bioelements, which he’s the only one in Denmark who deals with ….  AND it’s also for men – I actually came just after a man had received the same treatment as me. And he was shining, looking so good. So there is NO excuse – treat yourself, whether you are busy, a man, studying….

Read more about ELEMENT COPENHAGEN here – and specifically about “my” oxygen treatment DermaOXY here.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar