OMEGA-3 WITHOUT FISH!

BACKSTABBING FOR BEGINNERS (DOBBELTSPIL)

 

Vi tror alle på det bedste om hinanden og ikke mindst de store humanitære organisationer – herunder FN. Men er det hele nu også så rosenrødt og hvad gemmer der sig under overfladen? Korruption og svindel – i hvert fald ifølge Per Flys nye film “DOBBELTSPIL” som jeg var til gallapremiere på i går i Imperial. Filmen er baseret på virkelige hændelser, om den unge FN-diplomat (med dansk afstamning) Michael Soussans afsløringer af et korrupt FN-system, med Saddam Husseins udnyttelse af FN-programmet “Oil for food” – der skulle hjælpe Iraks nødlidende befolkning, men i stedet gik milliarderne til Saddam OG en masse vestlige politikere og virksomheder. En skandale uden lige – som satte sine spor i hele FN’s opbygning og i den grad i vores tillid til FN. Per Flys film skildrer på bedste vis hvad der skete – og med spænding for hele femøren. Jeg gik fra filmen med en klump i maven, men også en del tanker kørende rundt. For det er da frygteligt at der foregik SÅ meget korruption – men som filmen også ganske fint skildrer, så er spørgsmålet om korruption i nogle tilfælde er et nødvendigt onde for at nå i mål med humanistiske idealer og på trods af korruptionen rent faktisk hjælpe? Godt spørgsmål – jeg har ikke svaret, men jeg kan sige én ting meget klart: GÅ IND OG SE FILMEN! Læs mere HER – filmen har premiere d. 18/1-2018.

Udover Per Fly brillerer som instruktør – oven i købet hans første engelsksprogede – så har filmen også en stjernebesætning med blandt andre Sir Ben Kingsley, Jacqueline Bisset og Theo James. Alle tre var endda med til gårsdagens gallapremiere – meget fornemt:)

Med mig til premieren var dejlige Gustav. Vi matchede som altid på den røde løber. Jeg var hoppet i en forårsglad kjole fra Elsa Adams matchet med GRACIOUS øreringe (1999kr), MARVELOUS (8499kr) og FABULOUS (5999kr.) armbånd med hvide topas ædelsten i forgyldt sølv – samt min BEADS halskæde (2999kr.) med hvid agat. Hår og makeup af Malene Windekilde / The Powder Room.

ENGLISH

We’re all believe in the best about each other and not least the major humanitarian organizations – including the UN. But is it all so good – and what is under the surface? Corruption and fraud – at least according to Per Fly’s new movie “DOBBELTSPIL” (BACKSTABBING FOR BEGINNERS), which I attended the premiere on yesterday. The film is based on real events about the young UN diplomat (with Danish descent) Michael Soussan’s revelations of a corrupt UN system, where Saddam Hussein took advantage of the UN program “Oil for Food” – made to help Iraq’s distressed population, but Instead, the billions went to Saddam AND a lot of Western politicians and companies. A scandal without equal – which affected the UN and, to the extent, our confidence in the UN. Per Fly’s film depicts what happened – and I walked from the movie with a lump in my stomach, but also some thoughts running around. It’s terrible that so much corruption took place – but as the film also quite accurately depicts, the question is, if corruption in some cases is a necessary evil to reach the goal of humanistic ideals and? Good question – and I do not have the answer, but I can say one thing very clearly: GO WATCH THE FILM! Read more HERE.

In addition to Per Fly – his first English-speaking movie, the film also has a star crew with Sir Ben Kingsley, Jacqueline Bisset and Theo James. All three even went for yesterday’s premiere – very nice 🙂

With me for the premiere was lovely Gustav. We always match on the red carpet.. I was wearing an beautiful dress from Elsa Adams matched with GRACIOUS (272euro) earrings, MARVELOUS (1158euro) and FABULOUS (818euro) bracelets with white topaz gemstone in gold plated silver – and my BEADS necklace with white agate. Hair and makeup by Malene Windekilde / The Powder Room.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OMEGA-3 WITHOUT FISH!