LIPS LIPS LIPS

OMEGA-3 WITHOUT FISH!

Det er meget tæt på at være genialt. MEGET tæt på! Den nye algebaseret Vegetabilsk Omega-3 kapsel fra DFI indeholder de essentielle fedtsyrer DHA og EPA som kroppen skal have tilført, da vi ikke selv producerer dem. De fleste er vant til, at vi nødtvunget må få dem via fiskeolie. Men måske du har det som mig. At du hverken bryder dig om at spise fiskeolie – der går for meget fisk i den… – eller du tænker også over, HVOR meget forurening der desværre er i havene i form af giftstoffer og mikroplast. En masse skidt, der uundgåeligt ender i de fisk, og dermed den fiskeolie, vi spiser. Ikke nogen rar tanke. De nye algebaseret Vegetabilsk Omega-3 kapsler indeholder til gengæld ingen af disse giftstoffer eller mikroplast. De er fremstillet af marine alger dyrket på FDA godkendte anlæg, så de er helt uden en masse gift og plast fra havene og der er garanti for bæredygtighed og kvalitet. Da kapslerne (også skal) desuden er lavet på tang, så er de 100% veganske – dvs både veganere, vegetarer og fiskeallergikere kan ogå spise dem uden problemer.

Hvad de er gode for? Hjerne, hjerte og syn.

Er du det mindste i tvivl om, hvorfor du skal få dine OMEGA-3 fra algebaserede kapsler? Så se lige det her LINK på TV2 Lorry, der viser hvor meget plast og andet skidt der er i havene og i sidste ende i fiskene…. Puha siger jeg bare.

ENGLISH

It’s very close to being brilliant. Very close to! The new ALMEGA-3 (Algae Omega-3) from DFI is an ideal alternative to krill- and fishoil. It’s based on algae, which contains the most effective and easily absorbable long chain fatty acids DHA and EPA – we’re used to getting from fishoil. But not any longer – since now we can get these essential fatty acids from ALMEGA-3 algae-based capsules. Also, ALMEGA-3 is 100% plant-based – meaning vegans, vegetarians and people with fish allergy can take it without any problems.

The algae are grown in FDA approved facilities, guaranteeing both sustainability and quality.

ALMEGA-3 is therefore – without a doubt – the futures answer to Omega-3, DHA and EPA. ALSO, it’s an enlightened choice not to support over-fishing of the seas. So in short – get your Omega-3 the alternative way, take ALMEGA-3. Two capsules a day – that’s it.

What are they good for? Heart, brain and sight.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIPS LIPS LIPS