Ikke kategoriseret

LIPS LIPS LIPS

Tørre læber? Fortvivl ikke et sekund, og bare gør som mig – brug Dermalogicas “renewal lip complex“, verdens bedste læbepomade. Og ja, jeg har prøvet et par stykker i mine snart 34 år – for tørre læber er SÅ irriterende og ser virkelig heller ikke godt ud. Lykken var derfor stor, da jeg sidste år fik øjnene op for dette lille vidunder fra Dermalogica, og siden har deres “renewal lip complex” været en fast del af inventaret i min taske. Straks mine læber er det mindste tørre, så vupti – og den kommer frem. Og det virker – hver gang. Så der er ingen undskyld for smukke bløde læber – også om vinteren:)

PS: Du skal selvfølgelig også sørge for fugt indefra og få nok væske, da manglende væske tørrer læberne ud.

ENGLISH

Dry lips? Do not despair for a second, and do just like me – use Dermalogica’s “lip renewal complex“, the world’s best lip treatment. And yes, I’ve tried a few lip treatments in my almost 34 years  – dry lips are SO annoying and also, having dry lips look so unkempt. Therefore, since I got my eyes on this little wonder from Dermalogica last year, it has been an indispensable part of the content in my bag. As soon as my lips are just a bit dry, I’m using it – and it both smooth and restores my lips. And it works – every time. So there is no excuse for having beautiful soft lips – even in wintertime.

OBS: Of course, you also need to provide moisture for your lips from the inside, and get enough liquid – since lack of liquid also dries out your lips.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar