SALE is ON!

SILICA EXTRA – HEALTHY HAIR

Sponsoreret af Berthelsen Naturprodukter. Hvem drømmer ikke om sundt, tykt og glansfuldt hår? Smukke negle og fin hud? Det tror jeg enhver kvinde gør. En dygtig frisør til at pleje lokkerne, en god hudpleje til huden og en dygtig negletekniker, det er selvfølgelig en stor hjælp på vejen. Men det gør det ikke alene, og det er også vigtigt at give næring til hår, hud og negle indenfra. En sund kost er vigtig, men det er ikke altid vi får de rette mineraler fra kosten, og derfor tager jeg selv hver dag 1 kapsel SILICA EXTRA fra Berthelsen Naturprodukter – som er en unik kombination af agerpadderokke, 8 B-vitaminer, A-vitamin og zink. Tilsammen bidrager mineralerne med at pleje min hårvækst, hud og negle – og det gør de endda så godt, at produktet i år vandt modemagasinet COSTUMES “Skønhedsfavoritter” – med begrundelsen: “Bedste vildtvoksende lokker”. Så det siger jo alt;)

Udover at SILICA EXTRA er godt for hår, negle og hud – så bidrager både zink og mineralerne i SILICA EXTRA bla. også til, at sikre en normal funktion af immunsystemet, syn, slimhinder, samt den hormonelle aktivitet. Så en masse gode funktioner – og jeps det virker, jeg kan se en tydelig forskel på specielt min hårvækst siden jeg startede med SILICA EXTRA.

Læs mere om SILICA EXTRA her.

ENGLISH

I think every woman dreams about having healthy, thick and glossy hair. Beautiful nails and nice skin. A skilled hairdresser and nail technician – and a good skincare is, of course, required. But it does not work alone, and it’s so so important to nourish the hair, skin and nails from within. A healthy diet is important, but we do not always get the right minerals from the diet, and therefore I take 1 capsule SILICA EXTRA from Berthelsen Natural Products each day – a powerful combination of all 8 B-vitamins, horsetail (equisetum arvense), zinc and vitamin A. Altogether these minerals helps caring for my hair growth, skin and nails – it’s even so good that the product won this year’s fashion magazine COSTUMES “Beauty Favorites” – with the reasoning: “Best Growing Hair”. That says it all;)

Besides the fact that SILICA EXTRA is good for hair, nails and skin – both the zinc and the minerals in SILICA EXTRA contribute to ensure a normal function of the immune system, vision, mucous membranes, as well as the hormonal activity. So a lot of good features – and yes it works, I can see a clear difference in especially my hair growth since I started with SILICA EXTRA.

Read more about SILICA EXTRA here.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE is ON!