IBEN HJEJLE

BY BRACHER

Jeg er TOTAL en sucker for lækker kunst – det er en væsentlig kilde til min egen inspiration.  Legen med farver, mønstre og ikke mindst det kreative blik. Derfor har jeg også haft et særligt godt øje til kunstneren Martin Brachér (By Brachér), siden jeg så hans kunst for første gang sidste år. Han har et særligt godt øje for at mikse farver og skaber nogle virkelig smukke og fængende malerier. Jeg har derfor længe ønsket mig et smukt maleri fra ham, og for nogle uger siden besluttede jeg så, at nu var det på tide, at forkæle mig selv med et af hans kreationer. Martin laver primært på bestilling, så man får den størrelse og farve man lige præcis ønsker sig – og det er jeg helt vild med. Udover det er et unikt maleri – så gør det også det hele, lige fra bestilling til modtagelse, til en særlig oplevelse Jeg bestilte mit maleri i 150×250 cm så det kan hænge på mit kontor – og så i farverne pink, blåt og guld. Resultatet? OMG jeg blev SÅ lykkelig da jeg så det – se herover, sikke et VIDUNDER han har lavet til mig!!! VA VA VOOOOM siger jeg bare, man kan simpelthen ikke andet end blive glad i bolden af det. Selv min mor der også går MEGET op i kunst, er HELT vild med det – og det siger ikke så lidt. Måske får hun lov at låne det hjem i privaten en dag, men indtil videre bliver det hos mig på mit kontor og lyser enhver dag op med:)

Så skal du også finde det perfekte maleri til dit hjem? Bestil hos Martin – han laver i alle størrelser og farvetoner, læs mere HER.

Hvis du ikke lige nu står over for at skulle have et nyt maleri, så kan jeg anbefale dig at følge ham på Instagram, det er så dejligt inspirerende at få hans opdateringer i sit feed – det gør jeg og det gør mit feed smukkere;) Følg ham HER.

ENGLISH

I’m a TOTAL a sucker for art – an important source of my own inspiration. A true artists play with colors, patterns and, not least, their creative look – is inspiring for my own design proces. Therefore I’ve had a particularly good eye on the artist Martin Brachér (By Brachér) since I saw his art for the first time last year. He has a special eye for mixing colors and creating some really beautiful and catchy paintings. For a long time, I’ve wanted a beautiful painting from him, and a few weeks ago, I decided that it was time to pamper myself with one of his creations. Martin primarily makes order, so you get the size and color you just want – and I’m totally crazy about it. Besides it’s a unique painting – it’s also a true  experience to be a part of the whole proces, from ordering to receiving it. I ordered my painting in 150×250 cm so it can hang in my office – and in the colors pink, blue and gold. The result? OMG I became SO exited when I received it, just see above – what A WONDER!!  VA VA VOOOOM – I’m SO HAPPY.  Even my mother who’s also very much into art, is crazy about it. Perhaps she will be allowed to borrow it one day, but so far it will be with me in my office and light up every day 🙂

So, if you’re looking for the perfect painting for your home – order a unique custommade piece from Martin – he’s making all sizes and colors, read more HERE.

If you’re not currently looking for a new painting, I recommend you to follow him on Instagram, it’s so inspiring to get his updates in your feed. Follow him HERE.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IBEN HJEJLE