Backstage

MULTI HOOPS

Her til aften i det sidste afsnit af “Til Middag Hos” – der bar jeg mine all-time favoritøreringe, nemlig MULTI HOOPS (1799DKK). De passer simpelthen bare til alt – lige fra en smuk kjole til en sweater. Alt efter om jeg bærer sort sølv, rosa, alm sølv eller forgyldt – så bliver looket forskelligt. Her til aften bar jeg dem i forgyldt sølv – for et feminint look.

Udover øreringene bar jeg MEDALION halskæden (1749DKK), BUTTERFLY ring (4999DKK) samt MARVELOUS og FABULOUS armbånd med hvide topas ædelsten. Til de to meget funklende armbånd havde jeg matchet et par lækre GEMS armbånd (599 DKK).

Kjolen? SÅ smuk – fra MMissoni. Strømpebukser fra Wolford.

Hår og makeup stod Louise Liisberg for.

Hvad synes i om programmet?

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Gitta
  23. november 2017 den 19:32

  Kære Mai, var helt vild med dig i de programmer.

 • Svar
  Preben Simonsen
  23. november 2017 den 20:14

  Jeg har nydt hver aften. Jeg har glædet mig over at se nogle andre mennesker end man ser i ugebladene. I har hver især været mennesker som jeg vil nyde at være sammen med. God weekend. Venlig hilsen Preben

 • Skriv kommentar