Backstage

TIL MIDDAG HOS – CHIC

Her til aften løb tredje program i “Til Middag Hos” på TV3 over skærmen, og rigtig mange har skrevet og spurgt på mine smykker. Så dem får I da lige her;)

Halskæden COCO er med de smukkeste South Sea perler og et guldvedhæng i 18 karat guld med brillanter – som jeg faktisk har lavet på bestilling til…. min mor;) Men du kan selvfølgelig også bestille en tilsvarende – se den HER. Øreringene GRACE WHITE med singlecut diamanter og hvid topas ædelsten. Ring PEARL DREAM med South Sea + Tahiti perler og stor brillant.  Ring SUPERIOR med hvid topas ædelsten og singlecut diamanter. Ring GLAM WHITE med hvid topas ædelsten og singlecut diamanter.

Hår og makeup stod Louise Liisberg for.

Se med i morgen når sidste program vises – og vinderen findes. Hvem mon det bliver? Søren Dahl, Richard Ragnvald, Lars Rasmussen – eller mig?

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar