Backstage

TIL MIDDAG HOS

Her til aften inviterede jeg de tre dejlige “skatterbasser” Richard Ragnvald, Lars Rasmussen og Søren Dahl på middag i “Til Middag Hos” i vores lejlighed i Aarhus. Vi havde lidt af en fest, og jeg elskede hvert et sekund – sikke en god energi, sikke nogle dejlige mænd:)

Da jeg ikke spiser sukker pga. at jeg har psoriasis, så havde jeg selvfølgelig lavet en middag uden tilsat sukker. Det gjorde jeg ved udelukkende at bruge EASIS produkter, der hvor de fleste ellers bruge produkter med sukker. Dvs der var intet tilsat sukker i noget af min mad. Og d’herrer var VILDE med det – hver en bid. Hvad jeg præcis serverede? Tre lækre retter fra EASIS kogebøgerne:

 • Forret: Eksotisk rejecocktail: Anret tigerrejer og krebsehaler på salat med melontern og lav en dressing med EASIS yougurt, ketchup samt salt og peber. Nemt og enkelt.
 • Hovedret: Kylling, ovnbagte rodfrugter og sund (kold) bearnaisesauce. Få opskriften på bearnaisesaucen HER.
 • Dessert: Chokolademousse med bær + lækkert fad med diverse chokolader fra EASIS. Specielt mine “hapsere” med to skiver marcipan og chokolade-smørepålæg lagt sammen som en sandwich, var et hit.

ALT var uden tilsat sukker – lige fra dressingen i rejecocktailen til den lækre chokolademousse. Kort sagt, du kan sagtens lave en lækker middag og leve et super godt liv uden tilsat sukker. Det gør jeg – takket være de lækre produkter fra EASIS.

Ift bordopdækningen havde jeg fået særlig levering af smukke roser fra FORTY FLOWERS og jeg havde dækket op med smukt stel fra Aida. Meget smukt – hvis jeg selv skal sige det;)

Min underholdning var, at d’herrer skulle lære at passe på deres hud – og derfor havde jeg bedt Maibritt Guldberg fra Dermalogica om at kigge forbi og give gode råd til hvordan mænd på enkel vis plejer deres hud. For ligesom os kvinder, så skal mænd også pleje dem selv og deres hud.

MINE LOOKS

I programmet bærer jeg tre forskellige looks:

1. Look ved indkøb

Rå hvid blazer fra Pierre Balmain, top fra Wolford, leggings fra Joseph og boots fra Chanel.

Smykkerne: Øreringe GODDESS (1349DKK),lang halskæde GRACIOUS (1949DKK), kort halskæde HALO MEDALION, armbånd MARVELOUS og ring TWO FOLDED – alle med hvide topas ædelsten i forgyldt sterling sølv. Ur – MANNICHE TIMEPIECES.

2. Look ved madlavningen

Top Fra MMissoni, læderleggings fra Joseph og boots fra Chanel.

Smykkerne – SAMME som ved første look: Øreringe GODDESS (1349DKK),lang halskæde GRACIOUS (1949DKK), kort halskæde HALO MEDALION, armbånd MARVELOUS og ring TWO FOLDED – alle med hvide topas ædelsten i forgyldt sterling sølv. Ur – MANNICHE TIMEPIECES.

3. Look ved middagen

Kjole + strømpebukser fra Wolford

Smykkerne: Øreringe GEM CLUSTER (3699DKK), halskæde MARIGOLD (1199DKK) og armbånd MARVELOUS – alle med hematit ædelsten i sort sølv. Ring HALO (999DKK) og PRECIOUS CIRCLE (1899DKK) – begge med hvide topas ædelsten i sort sølv. Ur – MANNICHE TIMEPIECES.

Hår + makeup stod Malene Windekilde fra The Powder Room for.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Sara f
  23. november 2017 den 18:23

  Hej Mai.
  For en sjældent gang ser jeg til middag hos. Og idag da jeg gik og handlede i Rema tænkte jeg da jeg stødte ind i de her easis produkter på hylderne at jeg giver det en chance. Der går nok længe inden sukkeret er helt ude af kroppen men hvis jeg bare kan sætte sukkeret ned så er det et godt skridt på vejen. Jeg lider selv af psoriasis og ja jeg er en sukkergris men prøver at lave nogle små ændringer som gør at forbruget bliver sat væsentligt ned.

 • Skriv kommentar