Backstage

LIVING BY ARNDT

Indretning, god stil og lækkert pynt – det går jeg RIGTIG meget op i. Da døgnet dog ikke har 48 timer (desværre) så allierer jeg mig gerne med nogle, der har samme stil som mig, til at give en hånd med indretningen derhjemme – eller i vores butikker. Derfor er jeg simpelthen så glad for, at jeg har mødt indretningskonsulent Tina Arndt Jensen, der står bag firmaet Living By Arndt – der hjælper med store som små indretningsopgaver for både private og firmaer. Tina har total god stil og indretter med produkter og møbler fra Nordal (nordisk og feminint look) samt Ib Laursen (råt look). Jeg er selv vild med et miks – se øverste billede med et lækkert tableux-mix af Ib Laursen og Nordal produkter i vores lejlighed i Aarhus.

Udover Tina indretter for private, så hjælper hun også med butiksindretning – og helt konkret har hun netop stået for juledekorerering i alle vores fire butikker: Tivoli, Aarhus, Østerbro og Hellerup. Udfordringen ved at skulle dekorere fire butikker, der selvom vi selvfølgelig har en gennemgående identitet – alligevel er forskellige, det er selvfølgelig at skabe den røde tråd. Men her har Tina været super god og klar i spyttet – vi kører en enkel og nordisk stil i det gyldne univers. Se alle billederne herover – taget i alle de fire butikker og med tydeligvis en identisk stil.

Har du (og din bolig) brug for en vitaminindsprøjtning eller “bare” en lille hjælpende hånd? Så tag fat på Tina – læs mere HER.

ENGLISH

Interior design is something I really enjoy – but since the day only have 24 hours, I’m often teaming up with someone with the same taste as me, helping me either at home or in our stores with the decoration. Therefore I’m super happy to have met interior design consultant Tina ArndtJensen – having the company Living by Arndt, helping private and companies with both small and big assignments. Tina has super good taste and uses product and furniture from Nordal (nordic/feminine) and Ib Laursen (edgy look) – I like a combination, as you can see on the first picture from our apartment in Aarhus.

A part from helping private with home decorating – Tina is also very good at store decorating, and she’s just been doing our Christmas decoration. At above pictures you see how it looks in all our four stores – and it’s very clear that the same style is clear at all four stores, going for the nordic golden look. To decorate four stores, making sure they have the same look, that’s always an challenge. But Tina have done it perfectly, and we’re super happy with the results – ready to welcome our guest and getting us all into the spirit of Christmas.

So are you (and your home) in need for a brush-up – a new look? Contact Tina – read more HERE.

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar