Backstage

CHRISTMAS IS ON

HO HO HO HO – julen er over os, og jeg er VILD med det:) For mit vedkommende blev julesæsonen skudt i gang helt perfekt med gårsdagens gallapremiere på årets julefilm “A Bad Moms Christmas”. En genial komedie om tre mødre der forsøger at opretholde deres egen jul – samtidig med at deres mødre kommer på besøg og har en helt anden idé om julen… Hylende morsom og den perfekte måde at komme i julehumør på. Blandt skuespillerne er Susan Sarandon – hun er ALTID et hit, uanset om hun spiller sjov eller alvorlig. Til premieren var der også i den grad jul på programmet – og endda en julemand. Min veninde Malene og jeg, vi skulle da derfor lige have et foto og fortælle julemanden, at vi har gjort det godt i år – så de store gaver kan bare komme an;) Inden filmen startede, optrådte Pivot Production med et super julemands-“stripper”-show – til ære for én særligt sexet julemand du ser i filmen….

Skynd dig ind i biffen og kom i julehumør – se “A Bad Moms Christmas” fra d. 9/11.

Glædelig jul:)

ENGLISH

HO HO HO – it’s Christmas, and I’m crazy about it;) As for my part this Christmas season was kicked off last night, when I attended the gallapremiere of this years Christmas movie: “A Bad Moms Christmas”. An hilarious comedy about three moms, trying to create their own christmas, while their own moms are visiting and having their idea about how the christmas should be…. It’s SO much fun, and the perfect way to get in the mode for christmas. Among the actors are Susan Sarandon – she’s always a hit no matter which role she plays. At the premiere there was a true christmas spirit, and even Santa Claus was visiting. My friend Malene and I had to have a picture with Santa – telling him we behaved very will this year, so he can bring on the presents for us;) Before the movie started there was also performance by Pivot Production – with “stripper-santas” in honor for a very special hot stripper you see in the movie….

Hurry up – get in the mode for Christmas, go see “A Bad Moms Christmas” from the 9th of november.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar