Ikke kategoriseret

DIAMANTEN ER ENDNU BEDRE

I forbindelse med at Cengiz Mads Salvarli har haft fortrudt sit køb af en forlovelsesring, har sagen været omkring Center for Klageløsning. I den forbindelse har vi haft ringen til genvurdering.

Vi har haft forlovelsesringen omkring en uvildig diamantekspert fra Antwerpen, fordi Cengiz Mads Salvarli har haft sat spørgsmålstegn ved diamantens kvalitet. Selv om diamanten har certifikat og vi aldrig selv har været i tvivl om den meget smukke ring og diamants kvalitet.

Diamanthandleren kendte intet til forhistorien og vi bad ham alene vurdere diamanten. Hans helt klare vurdering er, at diamanten reelt er ganske betydeligt BEDRE end hvad der står på certifikatet.

Forklaringen til, at diamanten reelt er bedre skyldes forsigtighedsprincippet – nemlig at man generelt ved udarbejdelse af et diamantcertifikat typisk ´runder ned´ for netop at sikre, at man ikke gør diamanten bedre end den er.

Vi er selvfølgelig meget lettet over at vi er blevet bekræftet i vores sag og glæder os over diamantekspertens uvildige vurdering. Vi fastholder, at Cengiz Mads Salvarli var fuldstændig oplyst om alt omkring ringen FØR købet. Til mindste detalje. At han så har fortrudt købet af forlovelsesringen er en anden sag. Han kan dog glæde sig over, at diamanten reelt er endnu finere end hvad han har stående på sit certifikat.

Det er ikke første gang i historien, at en mand fortryder køb af en forlovelsesring. Men vi har aldrig oplevet, at han ikke alene forsøger at ophæve købet, men forsøger pengeafpresning og groft udnytter pressen – som beredvilligt lader sig udnytte – til at fremsætte løgne og faktuelt forkerte påstande. Det er heldigvis meget usædvanligt og selvfølgelig på mange måder helt vanvittig adfærd.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Th. Scott Moy
  7. november 2017 den 13:44

  Hej M,

  du skal bare holde fast ved dit, hvad en familie, med sådan et ry siger og mener, er uden relevans, man kan også købe en skjorte der hedder BOSS til en pris og samme skjorte der hedder noget andet til en billigere pris, sådan er det med mærkevarer og brands.

  Problemet er vel nok, at den unge mand faktisk ikke havde råd til sådan en dyr ring, og nu prøver han på alle måder at komme ud af denne historie.

 • Skriv kommentar