Backstage

SHOP MIN GARDEROBE

Jeg sælger ud af min garderobe til vanvittigt lave priser – og du kan se det hele på LIVE videoer herunder, eller besøge vores butik på Blegdamsvej 104, Kbh Ø. Hvor jeg lader det hele stå ugen ud. Dvs du kan kigge forbi i vores almindelige åbningstider: mandag – fredag 10-18 og lørdag 10-14.

Er du interesseret i noget kan du shoppe direkte fra videoerne, betale på mobile pay 23719630 og jeg kan sende – eller du kan afhente.

ALT er selvfølgelig i meget fin stand.

God shopping;)

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Louise Poulsen
  1. november 2017 den 11:32

  Åh, de gyldne sneaker! Nærmest indbegrebet af MM anno 2014 🙂
  Må se, om jeg ikke kan tage mig tid til at komme forbi og kigge nærmere på de hvide sneakers også.

  • mai
   Svar
   mai
   1. november 2017 den 13:40

   du er velkommen:)

  Skriv kommentar