OUTLET + PRIVATE SELLOUT

THE ITALIAN BUTCHER

 

Jeg ved det, du bliver helt sulten af at se på de lækre billeder ikk? Og jeg har bare én ting at sige – det smagte også SUPER godt;) Billederne er fra i lørdags, hvor vi oven på vores deltagelse i Spinning4Cancer (24 timers spinning-event til fordel for Knæk Cancer) havde inviteret Team JEWLSCPH til middag på The Italian Butcher på Hellerup Parkhotel. I stedet for at holde julefrokost i december måned, hvor vi ligger vandret i butikkerne – så besluttede vi, at det var 1000 gange hyggelige at invitere på en super lækker middag oven på vores deltagelse i spinning-eventet. Valget af location faldt på The Italian Butcher, som jeg for nogle uger siden besøgte for første gange med to gode venner – Jackie og Morten – der begge har en andel i restauranten. Jeg blev straks forelsket i restauranten, super lækker indretning, indbydende, venlig og ikke mindst lækker mad. Jeg er selv bidt af en gal mozzarella og bestilte straks deres mozzarella – YUMMY.  The Italian Butcher er en vaskeægte italiansk restaurant – og selvfølgelig med en italiansk køkkenchef. Det siger alt.

På menukortet er lækre traditionelle italianske retter, der smager præcis som når du får dem i Italien. Lige fra antipasti til ravioli, kalv og ikke mindst tiramisu. SÅ lækkert. Som noget helt nyt er de også begyndt at servere lækre hjemmelavede pizzaer – også til takeaway. Jeg er fan – og det blev resten af Team JEWLSCPH vidst også i lørdagss;)

Vi havde på forhånd bestilt menuen, så det du ser herover er:

  • Tiramisu (ja jeg starter med et billede af desserten hehe) – Kaffelikør kage med mascarponecreme.
  • Snack: Tomat bruschetta
  • Antipasti forret: Mozzarella med basilikumspesto, Vitello Tonato, Oksecarpaccio.

Til hovedret kunne man vælge mellem:

  • Mørt Kalvefilet i skiver med svampe trøffel sauce. Ovnbagte timian kartofler og rodfrugter.
  • Ravioli pasta fyldt med ricotta og spinat, vent i smør og Salvie. Toppet med sprød parmaskinke og frisk  revet parmesan ost
  • Havbars bagt i ovn med cherrytomater og krydderurter.

MUMS!!

Sidste madbillede er en smagsprøve på én af de pizzaer, som de netop er begyndt at have på menuen. Lækkert at få lov til at smage – og understreger en super god og meget opmærksom service.

Alt i alt en super dejlig aften – og én ting er helt sikkert, det er ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi The Italian Butcher på Hellerup Park Hotel. Nåå ja, den er jo også lige ved siden af vores butik på Strandvejen 183 – genialt;)

MIT LOOK

Oven på svedigt spinnings-tøj var det dejligt at dulle mig op og hoppe i en cool Zoe Karssen kjole, wolford tights og Christian Dior stilletter. Smykkerne var en blanding af sølvsmykker med hvid topas og så diamantsmykker i hvidguld: Øreringe GEM CLUSTER (3699DKK) og halskæde GRACIOUS (2199DKK) + et par særligt funklende ringe, nemlig min custommade 3 carat brillantring i 18 karat hvidguld, DIAMOND CIRCLE med 0.343 carat brillanter i 18 karat hvid guld samt STUNNING CURVE med 2.35 carat brillanter i 14 karat hvidguld.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTLET + PRIVATE SELLOUT