TV3 krænker danske virksomheder uden konsekvens

MENS VI LEVER

Det er sjældent, at jeg bliver FULDSTÆNDIG blæst omkuld af skuespillere, men det må jeg sige – det gjorde jeg i går. Jeg var inviteret til gallapremiere i Imperial på den danske film “MENS VI LEVER” – med Sebastian Jessen i hovedrollen. Jeg husker ham fra film som “Rich Kids” , hvor han spiller den polerede, pæne dreng. Men HOLD NU OP, han er SÅ meget mere end det. Hans præstation som Kristian i “Mens vi Lever” er simpelthen outstanding og tog næsten pippet fra mig. Han formår at udtrykke selv de sværeste følelser såsom dyb sorg, svigt og frygt på en meget overbevisende og gribende facon – han er et talent uden lige. Godt gået! Udover Sebastian er der også rigtig mange andre meget dygtige skuespillere med bla. Nicolas Bro, Julie Christiansen og Mia Jexen. Et stærkt team.

Kort fortalt er filmen baseret på en autentisk historie om en forfærdelig dødsulykke, der på et splitsekund ændrer en gruppe unges – bla. Kristians – fremtid. Kristian flygter fra sin barndomsby, men bliver fem år senere tvunget tilbage, da hans reservefar er alvorligt syg. Fortidens konsekvenser blusser op og vi får som seere fortalt historien om hvordan tragiske begivenheder kan ændre ALT. Spørgsmålet er så – skal man flygte eller se virkeligheden i øjnene og bearbejde sorgen sammen? Mere vil jeg ikke afsløre om filmen – men ud af 10 stjerner? 13 stjerner!

Tillykke til de tre mænd der står bag filmen – brødrene Mehdi, Milad og Misam Avaz. I øvrigt deres debutfilm – imponerende!

Læs mere om filmen HER.

MIT LOOK

Jeg er vild med alt i leopard – og gårsdagens outfit med leopardkjole, leopard stilletter (Christian Louboutin) og leopard taske (Jimmy Choo) følte jeg mig også SÅ godt tilpas i. Pelsen er fra Sten Bergstrøm – ham har jeg efterhånden et par stykker fra, men denne lækre brune zobel er min favorit. Smykkerne var i guld – med øreringene SYMPHONY (2499 kr)og halskæde CORNU PRECIOUS (2199 kr), samt ringene PRECIOUS CIRCLE (1899 kr.) og CORNU (599 kr). Alle smykkerne i 24 karat forgyldt sterling sølv og både øreringe, halskæde og den ene ring, er med meget fine kvaliteter af hvid topas ædelsten.

Hår og makeup stod Malene fra The Powder Room for.

Med mig i biffen var min gode vem Gustav:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV3 krænker danske virksomheder uden konsekvens