Backstage

My daily vitamins

Der er vidst ingen der er i tvivl om, at jeg har en travl hverdag og skal klare en hel del. Mere forberedt end andet. Jeg har derfor meget fokus på min sundhed – for der er INGEN tvivl, en sund krop kan klare en hel del mere end det modsatte. Jeg spiser sundt, motionerer, sørger for at holde hjernen i gang OG få min søvn. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så har vi alle brug for et supplement til vores sunde vaner, og dermed de helt rette kosttilskud, der sikrer os, at vi får præcis det vi skal af vitaminer. Jeg tager selv dagligt vitaminerne: Berthelsen Multisport, Bertelsen Silky Beauty og DFI D3 vitaminer. Hvorfor? For det første tager jeg tabletterne fra mærket Berthelsen samt DFI fordi de begge gør en dyd ud af, at alle deres tabletter er så grønne som muligt og med så få tilsætningsstoffer som nødvendigt. Og i en verden hvor der hurtigt pumpes tilsætningsstoffer i det hele, så er det ret så vigtigt for mig. For det andet tager jeg de tre tabletter, fordi de på hver deres måde er med til at sikre min krops sundhed:

Berthelsen Multisport: Denne tablet er intet mindre end genial. Jeg tager 3 tabletter dagligt – og med sine 13 vitaminer og 11 mineraler er den en perfekt cocktail, der bla mindsker træthed og udmattelse, samt giver min krop de bedste forudsætninger for at fungere i selv pressede situationer. Tabletten er perfekt til os der motionerer, samt sportsfolk, men ALLE kan have glæde af den. Tabletten indeholder også BCAA, som du måske har set i diverse drikkevarer i fitnesscenteret. BCAA er en forkortelse for forskellige aminosyrer, der tilsammen er super godt for muskelopbygningen. Fordelen ved at få det via en tablet er, at du så ikke behøver drikke de sukkerholdige drikke, som du ser i fitnesscenteret – med BCAA. Tabletten indeholder også essentielle omega-3 fedtsyrer, der sikrer at kroppen udnytter alle de gode vitaminer der er i tabletten. Perfekt.

Bertelsen Silky Beauty: Denne tager jeg to gange om dagen – og med en blanding af 6 forskellige urter, bla ekstrakt fra grøn the og vindruekerner, plejer den min hud indefra og er et perfekt supplement til mine cremer og skønhedsplejen udefra.

D3 vitamin: Får du nok sol? Næppe, for det er jo Danmark vi lever i;) Solens d-vitaminer er helt afgørende for vores muskler, knogler, tænder og immunsystem, og derfor er én af de vigtigste vitaminer D3 vitamin, som jeg selv tager én gang dagligt. Da jeg desuden har psoreasis, er denne endnu vigtigere for mig, da et væsentligt parameter i at holde psoreasis nede er, at få nok med d-vitamin.

Med de tre tabletter er jeg godt dækket ind og sikker på at holde min krop sund. Så husk det nu, uanset hvor sund du er, så har du helt sikkert glæde af et kosttilskud. Det behøver ikke være et helt medicinskab – mine tre valg er perfekte til den sunde krop.

ENGLISH

Oh yes, I’m living a busy lifestyle – and I love it. To keep up with my busy life I’m very conscious about my health – having a healthy diet, exercising, keeping my brain alert and getting my sleep. Since there is NO DOUBT, an healthy body simply performs better than the opposites. But no matter how healthy we eat, sleep and exercise – we can all use daily dietary supplements, making sure we get exactly what we need of vitamins. I’m myself taking three different supplements on a daily basis: Berthelsen Multisport, Berthelsen Silky Beauty and DFI D3 vitamins. Why? First of all I’m taking the supplements from Berthelsen and DFI, since both is very focused on using as little additives as possible, and mainly using green organic products in their tablets. Second of all I’m taking the three tablets, since they with each their own focus is the perfect supplement for my body:

Berthelsen Multisport: This tablet is brilliant. I’m taking 3 tablets a day, and with it’s 13 vitamins and 11 minerals it’s the perfect cocktail reducing fatigue and giving my body the perfect prerequisites for to perform in even stressfull situations. The tablet is perfect for exercisers and athletes, but everyone can benefit from it. The tablet also contains BCAA – which you’ve might seen on drinks in your local gym. BCAA is a combination of different amino acids, together maximizing muscle recovery and growth. By getting BCAA through a tablet you don’t need to drink those sugar-contained drinks at the gym. Least but not last, the tablet also contains essential Omega-3 fatty acids making sure your body get the full advantage of the vitamins. Perfect.

Berthelsen Silky Beauty: This tablet I’m taking twice daily, and with it’s combination of three different herbs – such as green thea extract – it’s supporting my skin from the inside and a perfect supplement for my daily skincare.

D3 vitamin: Are you getting enough sun? I don’t think so, as we live in Denmark;) And since d-vitaminds are essential for healthy bones, immunesystem, muscle and teeth – it’s very very important to get this daily supplement, which I’m myself taking once daily. Also due to the fact that I have psoreasis, it’s even more important, since D-vitamins keep my psoreasis away…

All in all with these three tablets I’m adding a perfect combination of supplements for my daily diet. So please remember no matter how healthy you are, you can for sure benefit from the right dietary supplements.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar