STEP 0

ELEMENT COPENHAGEN

ÅÅÅÅH JA JA JA, jeg har i dag været 3 timer i himlen! Sikke en fest, sikke en dejlig dag – og i den grad forkælelse for både krop og sjæl. Hvad jeg har lavet? Jeg har besøgt kosmetolog og massør Stefan Tølbøll, der står bag den super lækre skønhedsklinik ELEMENT COPENHAGEN – der ligger på Knabrostræde 14 midt i København K. Mit fokus for dagens besøg var primært, at gøre mit ansigt klar til vinteren og få givet den et godt boost med en lækker ansigtsbehandling. Jeg havde derfor booket en DermaOXY ansigtsbehandling, der styrker og fugter huden samtidig med, at den giver et lækkert løft og smuk, sund glød. Om det virkede? Se selv på billedet herover – min hud skinner som den fineste, blødeste babyhud – så nu kan vinteren bare komme an, jeg er klar og godt rustet.

Inden ansigtsbehandlingen havde jeg booket en wellness massage, for JA, jeg elsker den slags. Normalt booker jeg kun kvindelige massører – det har jeg bildt mig selv ind, at jeg har det bedst med. Men det er jeg ligeglad med fremover, for dagens massage var super god og jeg følte mig rigtig godt tilpas i Stefans hænder – og i det hele taget i hans klinik.

Udover massage og ansigtsbehandlinger kan man også booke tid til bryn & vipper, hårfjerning, samt neglebehandlinger. Så der er rigeligt at forkæle sig selv med, og jeg gik da også fra klinikken med en ekstra gave til mig selv: et gavekort. Så jeg nu har en god undskyldning for at komme hurtigt tilbage – OG faktisk er det også bedst for ansigtet at få en behandling én gang månedligt, det vil jeg nu forsøge at nå:)

PS: Fik jeg sagt at Stefan har SUPER god stil – klinikken er så lækker og cool indrettet, og afspejler perfekt hans motto: #pladstilalle

Læs mere om ELEMENT COPENHAGEN her.

ENGLISH

OOOH YES, today I’ve been three hours in heaven! What a perfect day – such a party for my body and soul. What I’ve been up to? I visited the beautician and masseuse Stefan Tølbøll – owner of the beauty salon ELEMENT COPENHAGEN at Knabrostræde 14, CPH. My focus for the day was to prepare my face for the winter coming up, and therefore I had booked a DermaOXY facial. This kind og facial strengthens the skin and moisturizes it, preparing it for the cold weather – while at the same time adding a natural lift and a healthy glow. If it works? You BET! Just see above picture I’ve taken after the treatment – it’s very clear my skin is soft as a babybutt and having an amazing glow. So perfect – and now I’m ready for the winter coming up!

As an extra treat for myself, I had also booked a wellness massage. Normally I always book a female masseuse, since I’ve always told myself I prefer a woman. But that’s over from now – Stefan was so good, and I felt totally comfortable and enjoyed every single minute.

Apart from the massages and facials – the salon also offers treatments such as hair removal, nail care and treatments for brows & lashes. So there is plenty of treatments to choose between and therefore I also left the salon with a giftcard for myself, since then I have the perfect excuse for coming back again soon. Very soon.

OBS: Did I mention that Stefan has the coolest style, and the salon is so well decorated? It’s perfectly underlining his motto: #roomforeveryone

Read more about ELEMENT COPENHAGEN her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEP 0