Backstage

STEP 0

Hvad har jeg gang i her? Jeg demonstrerer lige, hvordan jeg fra nu af begynder min daglige hudpleje med et “Step 0” – nemlig med Dermalogicas nye PreCleanse Balm. Den nye Balm er lavet fordi vi bruger for lidt tid på at rense huden, og derfor er det nødvendigt med dobbelt afrensning = dobbelt så ren. Jeg påfører den nye Balm på den tilhørende rensehandske og masserer på tør hud – det fjerner effektivt makeup, talgrester og hvad der ellers har sat sig på min hud i løbet af dagen, herunder de forurenede partikler der er i luften omkring os. Produktet vaskes af med vand og bagefter fortsætter jeg så med min sædvanlige plejerutine, som du kan læse mere om HER.

OM jeg virkelig plejer min hud TO gange dagligt? JA, det kan i bande på. Jeg tror ikke på quick-fixes, men derimod på kontinuitet – og det er stensikkert, at med hjælp fra Dermalogicas produkter har jeg den smukkeste hud – og bliver i en alder af 33 år, ofte forvekslet med en på 25. Ja tak – og tak til Dermalogica for de lækre produkter;)

Den nye PreCleanse Balm kan ligesom alle andre af Dermalogicas produkter købes online HER – og i autoriserede forhandlere over hele landet.

ENGLISH

What I’m up to here? Demonstrating how I’m from now on starting my daily skincare routine – with “Step 0” using Dermalogicas new PreCleanse Balm. The new Balm is made due to the fact, that we need to use a bit more time when cleaning our skin, to secure a total clean and healthy skin. Therefore I’m using this Balm as my new “Step 0”, giving me double up on my cleansing routine, achieving a cleaner and healthier-looking skin. I’m using the Balm with the included Cleansing Mitt and washes it off with water – melting impurities and makeup away from my skin.  Afterwards I continue with my regular skincare routine – read more HERE.

If I REALLY go through my skincare routine two times a day? You bet! I don’t believe in quick-fixes – I believe in persistence and there is no doubt, that with the help of Dermalogicas amazing skincare products, I have the most beautiful skin. I’m 33 years old – but often taken as 25 years;) So thank you Dermalogica for your essential products.

The new PreCleanse Balm is available online HERE and in authorized Dermalogica retailers.

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar