Ikke kategoriseret

GIVEAWAY

Vil du VINDE det her helt fantastiske smukke LOTUS armbånd med lilla ametyst i rosa forgyldt sølv (Værdi 1099 kr.)? Så se dagens LIVE video herunder – hvor jeg også fortæller mere om, HVORFOR jeg er så stolt over netop denne kombination af lilla ametyst og rosa forgyldt sølv i den nye kollektion. Se smykkerne HER

ENGLISH

So you wanna WIN this amazing bracelet LOTUS with amethyst precious stones in rosa gold-plated silver (Value 150EURO)? The watch todays LIVE video, where I’m also talking more about WHY this combination of purple amethyst and rosa gold-plated silver is SO beautiful. See the collection HERE.

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Henriette
  7. oktober 2017 den 16:45

  Ametyster og rosaguld ? pragtfuld kombination ?

 • Svar
  Tanja rosenly
  7. oktober 2017 den 17:01

  Jeg skal vinde, da jeg har det lidt svært for tiden, men smykker kan altid muntre op ?

 • Svar
  Anette Ninon
  23. oktober 2017 den 19:52

  Elsker ametyster og rosaguld 😊

 • Skriv kommentar