Backstage

BEST BITCHES EVENT

WHAT A BLAST WE HAD!!! I tirsdags havde vi et stort event med Fie Laursen, hvor vi præsenterede vores fælles smykkekollektion BEST BITCHES. I forbindelse med eventet optrådte Fie LIVE for første gang nogensinde – med hendes numre to “Justin” og “Top10” – samt et ekstra nummer “Warrior” til en af hendes fans, der desværre er ramt af kræft. Fie gav et brag af en koncert og der var den FEDESTE stemning. Eventet foregik i samarbejde med LILLY, NOVASEL & EyeQ fiskeolie, samt SEPHORA. Efter koncerten var der derfor mulighed for at se på de fede konfirmationskjoler fra LILLY, og ikke mindst få en smagsprøve på EyeQ fiskeolie – og høre mere om, hvorfor de er så gode for vores krop og celler. Alle gæster fik desuden en lækker goodiebag med items fra Lilly, Sephora og EyeQ – samt ikke mindst en signeret plakat fra Fie. Sidst men ikke mindst, så var der selvfølgelig rig mulighed for at få taget et billede med Fie – og jeg tror ALLE 300 gæster fik taget et billede;)

Eventet blev holdt på Studio 55 – den fedeste location – som Daniel fra GastroPartner havde fundet til os. Under hele eventet stod de to knivskarpe DJ’s Michael og Christoffer fra MC Production for lyden.

Se mange flere billeder fra eventet HER. Fotograf: Peter Dahlerup.

GIVEAWAY

VIND et BEST BITCHES  armbånd (Værdi 799DKK) – bare gør sådan:

Var du med til eventet og tog du et billede?

Del dit billede på Instagram med #BestBitchesxEvent @maimanniche_jewlscph @fielaursenofficial

Del det på Instagram senest d. 3/10 hvorefter vi trækker en vinder.

ENGLISH

WHAT A BLAST WE HAD!!! Last tuesday we had an AMAZING event with Fie Laursen, where we launched our jewelry collection BEST BITCHES. As a part of the event Fie was also performing LIVE for the first time ever – with her two songs “Justin” and “Top10”. She also performed with the song “Warrior” for one of her fans who unfortunately has cancer. Fie gave a BLAST of a concert, she’s such an amazing singer and performer – and everyone was dancing along for “Justin” and “Top10”. The event was made in collaboration with LILLY, NOVASEL & EyeQ fish oil, and SEPHORA. After the concert all guests could take a closer look at the cool confirmations dresses from LILLY, and taste EyeQ fish oil and get more knowledge about why it’s so good for your body and cells. All guests received a very nice goodiebag with items from Lilly, EyeQ and Sephora – together with a poster being personally signed by Fie. Finally everyone could of course get a picture with Fie – and I think all 300 guests did;)

The event was hosted at Studio 55, which Daniel from GastroPartner has found for us. During the event the two DJ’s Michael and Christoffer from MC Production made sure the sound was perfect – they are the best DJ’s you can wish for:)

See more pictures from the event HERE. Photo by Peter Dahlerup.

GIVEAWAY

WIN a BEST BITCHES bracelet (Value 799DKK) – just do like this:

Did you attend our event, and took a picture?

Please post it on instagram with: #BestBitchesxEvent @maimanniche_jewlscph @fielaursenofficial

Post it before october the 3rd, and we will choose a winner among all the pictures:)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar